Provincie Zeeland

Start jongerentrailertour

Op 17 oktober gaat de jongerentrailer van de Provincie weer rijden. De eerste keer zal hij de hele middag bij het Reijnaertcollege in Hulst staan. Op deze dag zijn de Staten-leden dhr. Pauwels (CDA), mevr. Le Roy (PvdA) en dhr. Visser (Christen Unie) aanwezig. Er zal met verschillende klassen gepraat worden over de onderwerpen: Openbaar vervoer, jongeren in Zeeland en gemeentelijke herindeling.

De trailer staat op andere dagen bij andere scholen: 29 okto-ber bij het ROC in Middelburg, locatie Ravestijnweg, 22 november bij het Buys Ballotcollege in Goes en 7 april bij het CIOS te Goes.

Op 29 oktober zijn de Statenleden dhr. Van Beveren (CDA), dhr. Stoffels (Partij voor Zeeland), mevr. Dupont (Groen Links), mevr. Koster (VVD) en onder voorbehoud dhr. Coppoolse (CDA) aanwezig. Voor de overige data is nog niet bekend welke Statenleden aanwezig zullen zijn.

De jongerentrailer is een middel dat gebruikt wordt bij het project Jongeren Informeren Jongeren,dat als doel heeft om de provincie en jongeren dichter bij elkaar te brengen. Dit project is opgezet in samenwerking met Hogeschool Zeeland.

16 oktober 2002, J. Doorn, tel. 0118-631318, nr. 63/02.