AutoRai

17-10-2002 Nationale Opel Testdag 2002

Zaterdag twee november organiseert de Opel organisatie voor de negende keer de Nationale Opel Testdag. Iedere Opel rijder kan deze dag geheel gratis zijn of haar auto uitgebreid laten controleren door een Opel dealer naar keuze.

In de werkplaats wordt de auto op maar liefst achttien punten gecheckt, zodat de Opel rijder met een veilig gevoel de winter in kan.

Na deze test weet men exact welke punten aan de auto nog onderhoud verdienen, inclusief een kostenindicatie. Wordt tijdens de Nationale Opel Testdag een afspraak gemaakt voor de voorgestelde reparatie, dan kan er voor bepaalde onderdelen gerekend worden op een fikse Testdag-korting! Bovendien ontvangt men een leuke attentie waaraan nog lang plezier kan worden beleefd.

Zijn de gecontroleerde punten in orde bevonden, dan kan voor slechts ¤ 16,-- (inclusief BTW) het Opel Winterplan Certificaat aangeschaft worden. Dit certificaat biedt de garantie dat Opel rijders de winter door zullen komen zonder technische uitglijders. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan met de gecontroleerde onderdelen, dan wordt de reparatie gratis uitgevoerd. Het Opel Winterplan Certificaat dat zekerheid geeft tot april 2003, wordt overigens alléén uitgegeven in de maand november. Snel reageren is dus onontbeerlijk om optimaal te kunnen profiteren.

De belangstelling voor de Nationale Opel Testdag zal ook dit jaar ongetwijfeld weer enorm zijn: het evenement is vooral een feest voor het hele gezin. Naast het nuttigen van een hapje en een drankje kan men ook meedoen met de inmiddels traditionele Opel Testdag Quiz, waarbij er uiteraard mooie prijzen te winnen zijn.

Naast het laten controleren van de Opel is de Nationale Opel Testdag natuurlijk dé dag om eens een testrit te maken in de gloednieuwe of gebruikte Opel naar keuze. Maar vanzelfsprekend kan er op deze dag ook een afspraak gemaakt worden voor een uitgebreide proefrit op een andere dag.

De Nationale Opel Testdag zou de Nationale Opel Testdag niet zijn als er niet te profiteren viel van speciale aanbiedingen. Zo is bij aankoop van vier winterbanden een set sneeuwkettingen geheel gratis!

Tevens is er een feestelijk aanbod voor iedereen die opzoek is naar een goede occasion. Bij de aankoop van een gebruikte Opel wordt een fraaie VDO CD 441 XED radio met cd-speler kado gedaan: Een geschenk met een waarde van bijna ¤250.

De Nationale Opel Testdag kan traditioneel rekenen op een enorme belangstelling. Om nodeloos lang wachten te voorkomen kan er ook een afspraak voor de gratis achttien punten test worden gemaakt. Dat kan via de gratis telefoonservice van de Opel Afspraak & Info Lijn, nummer 0800-1410. Maar natuurlijk kan dat ook via de lokale Opel dealer. Het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde Opel dealer staat op www.opel.nl. Zonder afspraak binnen lopen is deze dag uiteraard ook mogelijk.