Korps: Brabant-Zuid-Oost, plaats: Eindhoven 17-10-2002
1e persbericht van donderdag 17 oktober 2002

Berichten uit de regio

Eindhoven: Automobilist onder invloed
Op de Jeroen Boschlaan is donderdag om 0.50 uur een 66-jarige automobilist uit het Belgische Kapellen aangehouden. De man had gedronken en blies ruim 0,75 promille. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Eindhoven: Man verdacht van diefstal of heling
Een 41-jarige Eindhovenaar is donderdag om 2.40 uur op de Jan Duikerlaan aangehouden. Een politiepatrouille zag op de Jan Duikerlaan drie mannen staan. Vlakbij stond een personenauto, een Suzuki, die als gestolen stond gesignaleerd. De 41-jarige man bleek de contactsleutel van de auto bij zich te hebben. Hij is aangehouden en voor onderzoek de cel ingegaan.

Eindhoven: Man mishandelt vriendin
In een woning aan de Reinaertlaan is donderdag om 3.30 uur een 36-jarige man uit Nuenen aangehouden. De man zou zijn 34-jarige vriendin, die in de Reinaertlaan woont, in het gezicht geslagen hebben. De man, die gedronken had, is voor onderzoek ingesloten aan het politiebureau.

Helmond: Inbraak
Donderdag rond 0.30 uur is ingebroken in een bedrijf aan de Engelseweg. Er is een rolluik opengebroken. Uit het bedrijf zijn sigaretten met een waarde van ongeveer 15.000,= gestolen.

Oirschot: Slachtoffer aanrijding overleden
In het Elisabethziekenhuis in Tilburg is in de nacht van woensdag op donderdag een 46-jarige man uit Wintelre overleden. De man, John Post, was woensdagmorgen op de Wintelresedijk in Oirschot met zijn auto tegen een boom gereden.

Reusel: Inbraak
Donderdag rond 3.30 uur is ingebroken in een winkel aan de Markt. De toegangsdeur is opengebroken en uit de kassa is ongeveer 125,= weggenomen.