Ingezonden persbericht


Liberty X in the Mix op Radio 538

Winnende remix van luisteraar op nieuwe CD Liberty X

Hilversum, 17oktober 2002 - Op vrijdag 18 oktober maakt Liberty X de winnaar van de Liberty X remixwedstrijd bekend in de studio van Radio 538 bij Niels Hoogland en Froukje de Both. De mixer laat zijn of haar winnende mix horen aan Liberty X. Tevens komt deze mix op de volgende CD van Liberty X te staan die dus ook in de winkel komt te liggen. Radio 538 en V2 Records geven hiermee nieuw mixtalent een kans om in de voetsporen te treden van beroemde DJ's als Tiësto en Jean.

Afgelopen week was het Liberty X week bij Niels Hoogland op Radio 538. Luisteraars van Radio 538 hebben remixen gemaakt van de nieuwe hitsingle 'Got to have your love' van Liberty X. De beste vier inzendingen zijn uitgezonden bij Niels Hoogland en geplaatst op radio538.nl. De winnende mix komt op het volgende album van Liberty X te staan. Het debuutalbum 'Thinking it over' wordt vrijdag aan de band overhandigd door Niels Hoogland en Froukje de Both. Dit album ligt vanaf maandag 21 oktober in de winkel.

Liberty X is de band die zich heeft gevormd naar aanleiding van het Britse programma 'Popstars'. Hoewel zij in eerste instantie niet de winnaars waren van dit programma, wilden zij meer uit deze ervaring halen. In plaats van een solo carrière kozen ze voor een groep met gelijkgestemden. Hieruit is de band Liberty X ontstaan. Inmiddels zijn de winnaars Hear Say uit elkaar en is Liberty X met haar twee nummer 1 hits in de UK toch de uiteindelijke winnaar.

Niels Hoogland is van maandag tot en met donderdag van 19.00 tot 21.00 uur te beluisteren op Radio 538. Elke vrijdagavond is Niels Hoogland samen met Froukje de Both te beluisteren tussen 18.00 en 21.00 uur.

Radio = 538

Radio 538 is in heel Nederland via de kabel te ontvangen en in de ether op de volgende frequenties: Zeeland/ Randstad en ver daar buiten: 101.2 FM, Rotterdam/ Den Haag/ Eindhoven/ Arnhem/ Nijmegen/ Utrecht en omgeving: 101.5 FM, Eindhoven: 101.6 FM, Groningen: 89.0 FM, Friesland/ Den Helder: 93.2 FM, Zwolle en omgeving: 93.6 FM. Meer informatie is te vinden op de internetsite www.radio538.nl.

Noot voor de redactie (