Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 17-10-2002 Persberichten district Eemland noord, 10.15 uur

Snelheidscontrole

SOESTERBERG Woensdagmiddag hield de politie een snelheidscontrole op de Amersfoortsestraat.

Tussen 13.00 en 14.30 uur werden 604 voertuigen gecontroleerd waarvan 56 een snelheidsovertreding maakten. De toegestane snelheid bedraagt 80 km/u en de hoogst gemeten snelheid bedroeg 102 km/u.

Dief aangehouden

BAARN Woensdagmiddag heeft de politie een man aangehouden op verdenking van diefstal uit een fietstas.

Omstreeks 16.30 uur kreeg de politie de melding binnen van de diefstal uit een fietstas op de Laanstraat. De politie heeft direct een onderzoek in de omgeving ingesteld naar de twee verdachten. Op basis van het signalement werden op de Amalialaan drie verdachten aangehouden afkomstig uit Baarn en Utrecht in de leeftijd van 45 en 54 jaar. Mogelijk komen de verdachten voor meerder diefstallen in aanmerking.

Controle fietsverlichting

BUNSCHOTEN Woensdagavond heeft de politie op diverse plaatsen gecontroleerd op het voeren van fietsverlichting. De controle vond plaats op de Kerkstraat, de Talmastraat, de Bikkersweg, de Molenstraat en de Koningin Wilhelminastraat. In totaal hebben de agenten zeven maal een boete geschreven.

Inbraak in winkel

BUNSCHOTEN In de nacht van woensdag op donderdag is in een winkel aan de Kerkstraat ingebroken.

Omstreeks 03.30 uur kwam bij de politie een melding van inbraak binnen. Uit de winkel zijn door een nog onbekend persoon strijkijzers en staafmixers meegenomen. De politie heeft de zaak in onderzoek. Eventuele getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politiedistrict Eemland noord via telefoonnummer 0900-8844.