BedrijfsautoRAI

17-10-2002

140 DAFs voor Hungarocamion

Op 9 oktober jongstleden ontvingen vijftig chauffeurs van Hungarocamion de sleutels van hun nieuwe truck, in aanwezigheid van Jim Cardillo, President-Directeur van DAF Trucks N.V. en Istvan Denes, CEO van Hungarocamion.

Hungarocamion koos voor de DAF 95XF430 4x2 trekker met Space Cab, in Low Deck uitvoering. Grootvolumetransport maakt een belangrijk deel uit van de activiteiten van het bedrijf en door het inzetten van de DAF 95XF Low Deck, met een schotelhoogte van slechts 95 centimeter, kunnen trailers met een inwendige hoogte van drie meter gebruikt worden. Resultaat: meer laadvolume en dus meer opbrengst per rit. Andere belangrijke argumenten om voor de 95XF te kiezen waren de lage kosten per kilometer en het hoge chauffeurscomfort van de DAF 95XF met zijn ruime Space Cab.

Service en vertrouwen
Voor DAF Hungary Kft was dit één van de belangrijkste orders die men ooit ontving. En die was in niet geringe mate te danken aan de uitstekende relatie die Hungarocamion heeft met DAFs Hongaarse verkooporganisatie. Wij rijden al jaren met DAF, aldus Istvan Denes. Niet alleen vanwege de kwaliteit van hun producten, maar ook vanwege de prima service, waarbij ook ITS een belangrijke plaats inneemt. DAF heeft een uitstekende organisatie die altijd voor ons klaar staat. Zakenpartners moeten elkaar door en door kunnen vertrouwen.