Mojo Concerts

PARADISO/AMSTERDAM DANCE EVENT PRESENT TRONIES MET THE BAYS, GROM, THE DETROIT GRAND PUBAHS EN DJ ARTHUR BAKER

In het kader van het Amsterdam Dance Event organiseert Paradiso vandaag donderdag 17 oktober Tronies: een opwindende avond vol elektronische sounds met The Bays, Grom, Detroit Grand Pubahs en DJ Arthur Baker.

THE BAYS
Een live band die op het podium opereert als een dj: elk nummer loopt vloeiend over in de volgende. The Bays zijn absoluut geen dertien-in-een-dozijn live act, maar lappen met alle gemak alle regels aan hun laars. Resultaat: een opwindend kwartet dat het wijdverbreide spectrum van de hedendaagse dance met veel souplesse in zijn vingers beheerst. Techno, hip hop, reggae, drum 'n' bass, you name it, they play it. En hoe! Bezoekers van het Drum Rhythm Festival kunnen erover meepraten. Expect the unexpected...

GROM
Het Duitse elektro-duo Grom verraste onlangs met het album Sadness Sells vol synth-pop, electroclash en techno. Typerend voor Grom zijn de kommervolle teksten over verdorven sex en eenzaamheid.

THE DETROIT GRAND PUBAHS
In de huidige electro-revival hebben The Detroit Grand Pubahs een voortrekkersrol vervuld. Vanuit thuisbasis Detroit regeren Paris The Black Fu en Dr. Toefinger de dansvloeren met hun vernuftige combinatie van jaren 80 synthi-sound en pulserende elektronische beats. Als je Sandwiches en Funk All Y'All kent, weet je waarom deze platen door kenners als klassiekers worden bestempeld.

DJ ARTHUR BAKER
DJ Arthur Baker is zo'n wonderbaarlijk type dat overal opduikt. Met Joe Bataan nam hij in de jaren zeventig de discoklassieke Rap-O-Clap-O op. Met Afrika Bambaataa vormde hij Soul Sonic Force dat in 1982 de eerste elektro-klassieker Planet Rock uitbracht. Later zou hij met New Order samenwerken. Kortom, deze connaisseur van disco, elektro en house, is een levende legende die je eindelijk ook in Amsterdam kan horen draaien.

TRONIES MET THE BAYS, GROM, THE DETROIT GRAND PUBAHS EN DJ ARTHUR BAKER Paradiso - Amsterdam
Donderdag 17 oktober 2002
Entree: EURO 14,- + lidmaatschap (exclusief servicekosten) Aanvang: 21:00 uur

Kaarten door Ticket Service zijn nog verkrijgbaar via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's en de bekende voorverkoopadressen.

Ook kun je kaarten halen in Amsterdam bij AUB Ticketshop (Leidseplein), VVV (Leidseplein, Centraal Station), Fame (Kalverstraat 2-4), Get Records (Utrechtsestraat 105), Boudisque (Haringpakkersteeg 10), Pico (Amsterdamse Poort 518) en Phantasio (2de Tuindwarsstraat 53).