AutoRai

17-10-2002

Voordeel tot meer dan 1.200 bij de Daihatsu dealer

De Daihatsu dealer biedt momenteel veel voordeel. Dit voordeel geldt speciaal voor de modellen Cuore, Sirion en Young RV. De actie bestaat uit gratis Mica/Metallic lak en gratis kosten rijklaar maken.

Gecombineerd met de zuinigheidspremie van 500 voor de meeste uitvoeringen van genoemde modellen kan het voordeel oplopen tot 1.254.

Daarbovenop zijn er nog diverse aanbiedingen met speciale airco prijzen op de Cuore, Young RV en de Terios. Ook worden de actiemodellen Gran Move Executive en Cuore Party met diverse extras aangeboden. Vraag de Daihatsu dealer naar de aanbiedingen.

Het is dus zeer de moeite waard om bij de Daihatsu dealer langs te gaan en te profiteren van dit voordeel. Vraag ook naar het Daihatsu Golden Car Plan, iedere drie jaar een nieuwe Daihatsu voor een vast laag maandbedrag. Ook is er een nieuw Daifin product, namelijk een verzekering die de aflossing van de financiering overneemt, indien men onverhoopt in de WW of WAO belandt. De Daihatsu dealer geeft graag meer informatie. Verder zijn alle modellen van hoogwaardige, Japanse kwaliteit met drie jaar fabrieksgarantie.

De actie loopt tot 30 November 2002 op uit voorraad leverbare modellen.