Sanchez Computer Associates opent Europees hoofdkantoor in Amsterdam

Amsterdam, 17 oktober 2002 - Sanchez Computer Associates, leverancier van geïntegreerde softwareoplossingen voor de financiële dienstverlening, heeft zijn nieuwe Europese hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Vanuit het Amsterdamse kantoor zal Sanchez werken aan de verdere uitbreiding in Europa.

"Sanchez realiseert al meer dan een kwart van de jaaromzet in Europa. Met het openen van een nieuwe Europees hoofdkantoor blijven we ons strategisch richten op de Europese regio," zegt Michael Sanchez, chairman van Sanchez Computer Associates. "We leveren real-time bankoplossingen met ondersteuning voor verschillende valuta door heel Europa, van België, Tsjechië, Frankrijk, Hongarije, Italië en Nederland, tot Polen, Portugal Slowakije, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. We hadden een nieuw kantoor nodig om onze huidige klanten in deze landen van dienst te zijn, maar ook ter ondersteuning van verdere groei."

De keuze voor Amsterdam als locatie voor het Europese hoofdkantoor is ingegeven door de goede bereikbaarheid van de andere Europese landen, alsmede de aanwezigheid van een uitstekende communicatie-infrastructuur.

De bankoplossingen, waarmee Sanchez veel succes heeft in Europa, zijn dusdanig schaalbaar dat deze ook voldoen aan de eisen van de grootste handelsbanken. Onlangs heeft Sanchez de Line of Business Migration-strategie aangekondigd, een combinatie van de softwareapplicaties van Sanchez en een gefaseerde implementatie die leidt tot een moderne end-to-end bankoplossing en methodologie die zich in de praktijk hebben bewezen. Op basis hiervan kunnen financiële instellingen hun traditionele systemen vervangen met een minimum aan risico.

Het nieuwe Europese hoofdkantoor van Sanchez Computer Associates is gevestigd op de vijfde verdieping van het Tauro Business Center, Teleport Boulevard 110, 1043 EG, Amsterdam. Telefoon: 020-5849948.

Over Sanchez
Sanchez Computer Associates ontwikkelt en verkoopt wereldwijd schaalbare, geïntegreerde software en services op het gebied van bankieren, klantintegratie, effectenhandel, kapitaalbeheer en outsourcing. Sanchez heeft ongeveer 400 financiële instellingen in 21 landen als klant. Tot deze klanten behoren ING Group, Loyds TSB, Goldman Sachs, HSBC, CSFB, Merrill Lynch, Morgan Stanley, Scotiabank en Sumitomo Mitsui Banking Corp. Het hoofdkantoor van Sanchez is gevestigd in Malvern, Pennsylvania.