WEBSTER UNIVERSITY

Uitnodiging diner met Fons Trompenaars

Webster University nodigt u op maandag 21 oktober aanstaande om 16:30 uur uit voor een avond met Dr. Fons Trompenaars, Nederlander van wereldformaat,
auteur van 'Riding the waves of culture' en
'21 leaders for the 21sty century'

Amsterdam, 17 oktober 2002

Geachte redactie,

Webster University nodigt u van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening van haar Amsterdamse vestiging. U bent op maandagmiddag 21 oktober aanstaande welkom op ons speciale diner in het Hilton Hotel te Amsterdam waar Dr. F. Trompenaars de belangrijkste spreker zal zijn.

Dr. F. Trompenaars is internationaal één van de meest vooraanstaande adviseurs op het gebied van culturele verschillen in het zakenleven. Hij hoort op het gebied van management consultant als enige Nederlander tot de top 5 ter wereld met grootheden als Michael Porter, Tom Peters en Edward de Bono.

Dr. F. Trompenaars is auteur van onder meer de bestsellers Riding the Waves of Culture; Understanding Cultural Diversity in Business en 21 Leaders for the 21st Century.

Deze boeken zijn vertaald in vele talen. Alleen al van Riding the Waves of Culture zijn 120.000 exemplaren verkocht.

Dit is een unieke gelegenheid om Dr. F. Trompenaars (hij is onder andere gastdocent van het MBA-programma van de Erasmus Universiteit Rotterdam) in een informele sfeer te ontmoeten en uw vragen te stellen. Om 16:00 uur is er de mogelijkheid Dr. F. Trompenaars vragen te stellen. De presentatie die Dr. F. Trompenaars zal geven is interactief en daar is dus ook ruimte om uw vragen te stellen.

Het officiële avondprogramma begint om 16:30 uur met een borrel, waarna om 17:00 uur de presentatie begint. Om 17:10 uur spreekt Dr. F. Trompenaars tot 18:30 uur. U zult plaatsnemen aan een aparte tafel, waar u zult worden vergezeld door Dhr. L. Even, directeur van de Webster University, en een aantal Webster-alumni.

Graag vragen we u bijgaande antwoordfax te gebruiken om aan te geven of u onze gast kunt zijn. Wilt u ook specifiek vermelden of u Dr. F. Trompenaars voor zijn presentatie vragen wilt stellen. U kunt ook even bellen met 020 - 6 855 955.

Met vriendelijke groet,
Namens Webster University,

Charles Huijskens

Antwoordfax

S.v.p. versturen naar 020 - 6 855 422

Webster University Diner met Dr. F. Trompenaars en L. Even op 21 oktober 2002,
Hilton Amsterdam,
Apollolaan 138 Amsterdam
aanvang 16:30 uur

Naam:

Medium:

Adres:

Faxnummer:

Zal wel/niet x) als gast van Webster University deelnemen aan het diner.

Wil wel/geen x) gebruik maken van de mogelijkheid vooraf vragen te stellen aan Dr. F. Trompenaars.
(x) Doorhalen wat niet van toepassing

17 okt 02 16:51