Gemeente Leiden

Inzage begroting 2003

BESTUURSDIENST - De ontwerpbegroting is klaar en de stukken liggen vanaf heden ter inzage op de volgende adressen: het informatiecentrum in de hal van het Stadhuis; de informatiebalie van het Stadsbouwhuis, Langegracht 72; de Openbare bibliotheek, Nieuwstraat 4; de filialen van de Openbare bibliotheek in de Merenwijk en de Stevenshof. De stukken zijn te koop bij de gemeentelijke informatiebalies van Stadhuis en Stadsbouwhuis. De ontwerpbegroting (inclusief meerjarenramingen) kost 5 euro.

Elke raadscommissie vergadert over de delen waar zij verantwoordelijk voor is. Wie iets wil zeggen over een bepaald onderwerp, volgt de normale procedure en meldt zich aan bij de secretaris van de betreffende commissie. Dat kan bijvoorbeeld gaan over de kosten van straatverlichting. In dat geval belt u met het secretariaat van de commissie Ruimte en Groen. De vergaderingen worden in de week voorafgaand in de Gemeenteberichten aangekondigd. Tot 7 november vinden de vergaderingen van de raadscommissies plaats en op 12 en 13 november stelt de gemeenteraad de begroting vast.

Wethouder Van der Sande (Financiën) die de ontwerpbegroting 2003 aan mevrouw Hesselink, plaatsvervangend voorzitter van de gemeenteraad, aanbiedt. Foto: sleutelstad.nl

Kijk ook op de begrotings-pagina.