Provincie Zeeland

Wegwerkzaamheden in hele provincie

In de week van 17 tot 24 oktober worden slechte plekken in het asfalt van de provinciale weg N654 Zierikzee-Zonnemaire-Brouwershaven gerepareerd. Het oude asfalt wordt gefreesd, waarna de nieuwe laag kan worden aangebracht. Het grootste karwei ligt tussen Zierikzee en Schuddebeurs, waar over een lengte van 1,5 kilometer nieuw asfalt komt. Op dit traject wordt het verkeer omgeleid. Voor de kleinere reparaties wordt steeds een rijstrook afgesloten en wordt het verkeer met verkeerslichten over de andere strook geleid.

In dezelfde periode wordt bij Noordgouwe het fietspad onder handen genomen. Over een lengte van 500 meter wordt het van nieuw asfalt voorzien. Voor de fietsers wordt een omleidingsroute aangegeven.

Ook op een deel van het fietspad langs de N254 Goes-Middelburg wordt het asfalt gerepareerd tussen 17 en 24 oktober. Het werk zit bij de aansluiting op de weg Heinkenszand-Lewedorp. Een omleidingsroute wordt met borden aangegeven.

In dezelfde tijd wordt gewerkt aan de N288 Middelburg-Koudekerke. Er blijft één rijstrook beschikbaar; het verkeer wordt met lichten geregeld. Het werk duurt één dag.

Dezelfde week is ook één dag gereserveerd voor de N662 De Ritthemsestraat tussen Souburg en Vlissingen-Oost. Ook hier blijft één rijstrook beschikbaar en wordt met verkeerslichten gewerkt.

Van 17 oktober tot 1 november zijn er asfaltreparaties aan de provinciale wegen N289 vanaf de provinciegrens Noord-Brabant tot aan Goes en aan de N666 Kapelle-Middelburg. Tegelijk met de reparaties wordt de spoorvorming aangepakt. Er blijft steeds één rijstrook beschikbaar en er wordt met verkeerslichten gewerkt.

Van 21 tot 24 oktober moet rekening worden gehouden met oponthoud op de weg N256 Goes-Zierikzee. Er zijn dan asfaltreparaties op de viaducten over de weg Kortgene-Kats. Er blijft steeds één rijstrook beschikbaar.

Tussen 23 oktober en 1 november wordt onderhoud aan het asfalt uitgevoerd aan de N658 Nieuw Vossemeer/Sint Annaland. In die periode is de weg één dag afgesloten voor het verkeer. De omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Van 28 oktober tot 1 november wordt de klinkerverharding van het verkeersplateau in de N687 Koewacht-Axel, ter hoogte van industrieterrein Drieschouwen, vervangen door asfaltbeton. Voor het autoverkeer blijft één rijstrook beschikbaar. Verkeerslichten zorgen voor de doorstroming. Fietsers wordt zoveel mogelijk doorgang verschaft. Alleen zal het af en toe nodig zijn dat een stukje van zo'n 20 meter te voet wordt afgelegd.
Er komt een tijdelijke in- en uitrit van rijplaten voor het industrieterrein aan de zuidkant van het verkeersplateau.

15 oktober 2002, mw. J.C. van Nieuwenhuijze, tel. 0118-631402, nr. 62/02.