Productschap Tuinbouw

Ketenkennis = Ketenkracht organiseert themadag voor agf

Met welke partijen in de keten wil en kan ik samenwerken? Welke afnemers wil ik eigenlijk beleveren? Deze vragen komen steeds vaker naar voren bij ondernemers in de agf-sector die zich oriënteren op de toekomst.

Op 17 oktober aanstaande wordt een themadag georganiseerd met het doel ondernemers en medewerkers in de agf-keten te informeren over actuele ontwikkelingen. Experts uit de agf-sector zullen hierop hun visie geven. Telers, handelaren, vervoerders, verpakkingsmiddelenleveranciers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op deze dag.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn General Food Law, (biologische) consumentenwensen, duurzaamheid, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van borging van voedselveiligheid, residuecontrole, registreren, (seizoens)arbeid, tracking & tracing, verpakkingen en internationalisering. Uitwisseling van ervaringen en informatie tussen ondernemers onderling staat daarbij centraal.

De themadag vindt plaats op donderdag 17 oktober 2002 bij Dekker te Zoetermeer. Voor opgave en meer informatie: Anita van Drimmelen, telefoonnummer 0174-282828 of e-mail a.l.van.drimmelen-ranke@dlv.nl

Organisatie
De themadag wordt georganiseerd door Productschap Tuinbouw, LTO-Groeiservice en DLV Adviesgroep.