Gemeente Geldrop


Publicatie Geldrop Actueel, 25 september 2002

INSPRAAK RECONSTRUCTIE FIETSROUTE ZILVERLEI EN OMGEVING

Begin volgend jaar wordt de fietsroute Zilverlei in de wijk Genoenhuis heringericht. Het gaat om de gehele fietsroute van de Zilverlei tussen het Emopad en de Aragorn alsmede het vervolg van deze route langs de peuterspeelzaal De Hobbit en de basisschool De Ganzebloem naar het Haradpad. De plannen voor deze werkzaamheden liggen ter inzage van 26 september t/m 23 oktober a.s.. Op 17 oktober a.s. wordt een inspraakavond gehouden.

DE PLANNEN
De gehele route zal worden verbreed tot 3 m en uitgevoerd in rood asfalt. Met het oog op de duidelijkheid en uniformiteit wordt de route tevens in de voorrang opgenomen en bij de kruising met de Aragorn verhoogd aangelegd. Verder vinden er aanpassingen plaats ter hoogte van de peuterspeelzaal De Hobbit. Het parkeerterreintje komt hier te vervallen en langs de Gandalf wordt een zogenaamde "kiss en zoefzone"aangelegd.

PLANNEN TER INZAGE
Vanaf donderdag 26 september t/m woensdag 23 oktober a.s. ligt het genoemde plan, tijdens kantooruren, ter inzage in het informatiecentrum van het gemeentehuis, Hofstraat 4, en iedereen kan hierover mondeling of schriftelijke zijn zienswijzen naar voren brengen.

INSPRAAKAVOND
Op donderdag 17 oktober a.s. vindt een inspraakavond plaats. Bewoners krijgen voor deze avond een persoonlijke uitnodiging. De avond wordt gehouden in de aula van de Ganzebloemschool, Saruman 1 en begint om 20.00 uur. Wethouder Maasakkers zal de avond voorzitten.

Belangstellenden dienen zich vooraf persoonlijk of telefonisch aan te melden bij de receptie van het gemeentehuis, telefoon 2893893.

INFORMATIE
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer B. Janssen, afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 2893939.