Gemeente Ambt Montfort


rijbewijs


* Informatieavond op 17 oktober 2002 over Natuurbegraafplaats Bergerbos

* Openbaar Vervoer
Informatieavond op 17 oktober 2002 over Natuurbegraafplaats Bergerbos

Op donderdag 17 oktober 2002, zal er om 19.00 uur in de raadszaal van het gemeentehuis Schaapsweg 20 te St. Odiliënberg. Door de Stichting Natuurbegraafplaats Bergerbos zal informatie worden verstrekt over de plannen omtrent de natuurbegraafplaats. De voorlichting wordt gegeven door voorzitter van het Stichtingbestuur Natuurbegraafplaats Bergerbos, de heer W.G.H.M. van de Putten. Tijdens deze bijeenkomst zal er ruimschoots gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.
U bent van harte welkom.

Openbaar Vervoer
Nieuw voorstel dienstregeling Hermes
In april 2002 kondigde Hermes aan de dienstregeling te willen aanpassen.
De rechtstreekse verbinding tussen St. Odiliënberg en Montfort zou o.a. verdwijnen. Hierop zijn veel reacties gekomen van reizigers. De gemeente Ambt Montfort heeft zich sterk gemaakt om de huidige verbinding te behouden.

In september is door Hermes een nieuw voorstel gedaan waarin rekening is gehouden met de kritiek op het eerste voorstel. Belangrijkste conclusie is, dat de verbinding tussen de kernen Montfort en St. Odiliënberg gehandhaafd blijft (dus geen omweg via Linne, etc.). Echter er zullen een aantal beperkingen voorkomen in de nieuwe dienstregeling. Voor sommige reizigers kan dit wat ongemak opleveren.
Op 15 december 2002 zal de nieuwe dienstregeling ingaan.

Vanaf 1 oktober ligt een concept-exemplaar van de dienstregeling van Hermes-buslijnen door de gemeente Ambt Montfort (lijn 78 / 79 en 80) ter inzage.