TRW Systems Europe en Extended Systems sluiten partnerovereenkomst
- Europese klanten profiteren van gebundelde expertise-
Capelle a/d IJssel, 17 oktober 2002 - TRW Systems Europe is een partnerovereenkomst aangegaan met Extended Systems, een toonaangevende leverancier van bedrijfsoplossingen voor mobiel informatiebeheer. Dit betekent dat TRW Systems Europe, XTNDConnect Server*, de synchronisatie- en beheersoftware van Extended Systems, voortaan aanbiedt als onderdeel van haar dienstverlening op het gebied van mobiele bedrijfsvoering aan bestaande en nieuwe klanten.

"TRW Systems Europe heeft veel ervaring met multinationals, een markt waar opmerkelijke ontwikkelingen plaatsvinden door het gebruik van PDA´s (Personal Digital Assistant) en mobiele telefoons," zegt Yves Goldblatt, Chief Technology Officer van TRW Systems Europe. "Onze klanten kunnen flink besparen doordat we onze ervaring combineren met de flexibele infrastructuur van XTNDConnect Server."

"Mobiliteit is geen product, maar een proces," zegt J.David Savage, Partner Manager Europe, Extended Systems. "Samen met TRW Systems Europe kunnen we dit proces zodanig verfijnen dat het rendement van investeringen op het gebied van mobiele apparatuur geoptimaliseerd kan worden."

Extended Systems
Extended Systems helpt ondernemingen hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken met het gebruik van mobiele technologie. Het bedrijf biedt: databeheer- en productbeheeroplossingen, mobiele toepassingen, hulpmiddelen voor de ontwikkeling van mobiele applicaties en diensten, Bluetooth en draadloze verbindingssoftware. Extended Systems heeft meer dan 2200 bedrijven als klant en is partner van toonaangevende bedrijven als 3Com, Agilent, Ericsson, Handspring, Hewlett-Packard, IBM, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia, Palm, Sharp, Siemens en Toshiba.

Extended Systems is opgericht in 1984 en heeft vestigingen over de gehele wereld waaronder een Benelux-kantoor in 's-Hertogenbosch. Voor meer informatie zie: www.extendedsystems.nl

TRW Systems Europe
TRW Systems Europe is een vooraanstaand systemintegrator met expertise in zowel technologische als bedrijfskundige processen. TRW Systems Europe levert complete supply chain oplossingen waarmee wereldwijd opererende organisaties hun bedrijfsprocessen en zakelijke activiteiten kunnen herinrichten. De oplossingen die TRW Systems Europe levert, zijn van toepassing op de hele IT-omgeving, van ERP, supply chain management en logistiek, tot e-commerce, productontwikkeling en planning & scheduling.

De onderneming is onderdeel van TRW Inc. dat technologisch hoogwaardige producten en diensten ontwikkelt voor de automobielindustrie, de lucht- en ruimtevaart en de informatie-technologie in de hele wereld. De omzet van TRW bedroeg in 2001 16,4 miljard dollar. Meer informatie over TRW biedt: www.trw.com.


* Met XTNDConnect Server kunnen medewerkers gegevens van hun mobiele apparatuur synchroniseren met hun PIM-gegevens (personal information manager) of CRM-applicaties (customer relationship management).
---


Ingezonden persbericht