EVD

Handelscontactbijeenkomst tijdens de INTERGEO 2002 te Frankfurt, 17 oktober 2002

---

Van 16 tot en met 18 oktober 2002 wordt in Frankfurt de grootste Europese internationale beurs op het gebied van de geodesie en geo-informatie de INTERGEO 2002 gehouden.
Om Nederlandse ondernemers te ondersteunen bij het leggen van contacten met potentiële Duitse handelspartners organiseert het consulaat-generaal der Nederlanden tijdens de beurs een Nederlands-Duitse handelscontactbijeenkomst in de vorm van een "business-breakfast".

Heeft u interesse in deze bijeenkomst, dan kunt u zich als belangstellende aanmelden. Sluitingsdatum is 6 september 2002.

Waar en wanneer
De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 17 oktober van 9.00 tot 11.00 uur, in een aparte conferentiezaal op het beursterrein direct naast de expositiehallen. De bijeenkomst richt zich met name op bedrijven zoals ingenieurs-, automatiserings- en adviesbureaus en op (overheids)instellingen.

Doel van de bijeenkomst
Het is de bedoeling ruimtelijke data toegankelijker te maken door middel van goed op elkaar afgestemde geo-datasets van de rijks-, provinciale- en lokale overheden.
Als gastspreker zal professor Arnold Bregt van het Centrum voor geo-informatie van de Universiteit Wageningen optreden. De heer Bregt zal een lezing houden over het Nederlandse investerings-programma ICES / KIS-3 "ruimte voor geo-informatie". Dit programma richt zich vooral op het structureel verbeteren van de geo-informatievoorziening in Nederland.

Uw relaties uitgenodigd
Indien u zelf relaties heeft met Duitse bedrijven (een reeds bestaande zakenrelatie of een bedrijf/instantie waarmee u in contact zou willen komen) kunt u de contactgegevens opgeven bij het consulaat-generaal en zij nodigen de bedrijven uit voor het ontbijt.

Kosten
Aan de deelname zijn behalve uw eigen reis-en verblijfskosten en de beurstoegang geen verdere kosten verbonden. Een hotel kunt u reserveren via www.frankfurt-tourismus.de

INTERGEO 2002
Meer informatie over de INTERGEO 2002 en een voorlopige lijst van exposanten is beschikbaar via www.intergeo.de.

Meer informatie
Voor meer informatie over deze handelscontactbijeenkomst kunt u contact opnemen met:

* Consulaat-generaal te Frankfurt
Sylvia Winkel
Tel: +49 (0) 69 971 201 21
E-mail: Sylvia.Winkel@minbuza.nl

Voor nadere informatie over Duitsland kunt u contact opnemen met onze regio-informatiemanager voor Duitsland:

* Selma Blank
Tel: 070 - 778 8935
E-mail: duitsland@info.evd.nl

Duitsland