Gemeente Bodegraven

Infomatieavond toekomst Wierickerschans

Informatieavond over toekomst Wierickerschans

Donderdag 17 oktober worden de inwoners van Bodegraven en Nieuwerbrug uitgenodigd om hun ideeën en vragen over de toekomst van de Wierickerschans te uiten. Deze avond wordt vanaf 19.30 uur een informatiebijeenkomst gehouden op de Wierickerschans.

Op dit moment presenteren verschillende organisaties hun toekomstplannen voor de Wierickerschans aan de Stuurgroep Wierickerschans. De Stuurgroep Wierickerschans wil de informatieavond benutten om de vragen van de Bodegravers en Nieuwerbruggers over de toekomst van de Wierickerschans te beantwoorden. De voorzitter van de stuurgroep, gedeputeerde mevrouw Hallensleben van de provincie Zuid-Holland, zal de bijeenkomst leiden.

Voor de Bodegraafse kinderen (en hun ouders) wordt op 12 oktober een smokkeltocht georganiseerd op de Wierickerschans. Hierover zal de komende weken meer informatie verschijnen op de gemeentepagina in het Bodegraafs Nieuwsblad.

Voor beide activiteiten kan men zich opgeven bij de gemeente Bodegraven, via e-mail info@bodegraven.nl of via telefoonnummer (0172) 630 302. Aangezien er geen parkeergelegenheid is bij de Wierickerschans, dienen bezoekers op de fiets te komen.