Gemeente Smallingerland

Sportmarkt voor alle vrijwilligers in de sport (02-10-2002)

Op donderdag 17 oktober van 18 tot 23 uur in het nieuwe Sportcentrum Drachten aan de Splitting 65 in Drachten. Deelname is gratis!

De individualisering van de maatschappij werkt ook door op de sport. De belangrijke functie van het verenigingsleven wordt dan ook wel eens onderschat. Het gemeenschappelijk bereiken van een doel, de sociale contacten en lichamelijke activiteit is belangrijk voor het welzijn van iedereen.

Door middel van het organiseren van een Sportmarkt willen we alle sportverenigingen in Friesland de mogelijkheid bieden om kennis met elkaar, maar ook met extern deskundigen uit te wisselen. Doel is om samen het verenigingsleven naar een hoger niveau te tillen.

Uit landelijk onderzoek is gebleken dat bij 90% van de verenigingen de belangrijkste knelpunten zijn: Behoud en werving van leden, het tekort aan vrijwilligers en de financiële ontwikkelingen. Deze hoofdthemas worden door middel van stellingen in een forumdiscussie aan de kaak gesteld. In het forum zitten de bekende Friezen: Henk Gemser, Joop Atsma, Tjalling van den Berg en Jos Valentijn.

Dus: verenigingen verenig u!
Wilt u ook samen met ons de schouders er onder zetten, bel 058-2677927 of bekijk de site: www.sport-frl.nl. Via de site kunt u ook het inschrijfformulier aanvragen.