Blauw New Media



----------- PERSBERICHT ----------------

Blauw Group in Europes 500

Rotterdam, oktober 2002 De Blauw Group, het moederbedrijf van Blauw Research, Blauw Contactcenter en Bloomerce Access Panels, heeft een notering geboekt in de Europes 500 list van GrowthPlus. Deze organisatie volgt snel groeiende bedrijven in Europa en publiceert jaarlijks een ranking aan de hand van relatieve groei gelet op het aantal medewekers. GrowthPlus richt zich met name op bedrijven waarvan de oprichter(s) zelf nog een bepalende rol in de leiding van organisatie vervult.

Op vrijdag 18 oktober 2002 ontvangt Kees de Jong als managing partner van de Blauw Group een Award voor deze prestatie. Blauw Group is op de Europese ranking op een 330ste plaats beland. Op de Nederlandse ranking vinden we de Blauw Group op een 16e plek.


---

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Jos Vink
josvink@blauw.com
0031-10-4000900
Blauw Research BV

Over Blauw: Blauw Research is het snelst groeiende onderzoeksbureau in Nederland met 90 medewerkers en een omzet van 7 mln. Euro. Internet staat centraal in de strategie van Blauw, een full-service onderzoekspartner op het gebied van klant- en medewerkerrelaties, corporate image, merk-, en communicatievraagstukken en (nieuwe) media. Blauw is vooral actief in de IT-markt, telecommunicatie, financiële services en e-business.

Disclaimer: "Hoewel wij ernaar streven om correcte en actuele informatie te verschaffen, kunnen wij niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze ontvangen wordt of dat de informatie na verloop van tijd nog steeds juist is. Op grond van de informatie dienen derhalve geen acties te worden ondernomen zonder voorafgaand deskundig advies." © Blauw Research 2002