AutoRai

18-10-2002

Saabs voor Sixt

Sixt rent a car, Europas premium autoverhuurder, versterkt zijn verhuurvloot nu ook in Nederland met de Saab 9-5 Sedan en de 9-5 Estate. Het bedrijf heeft onlangs tien Saabs 9-5 ingezet.

Om dit feit luister bij te zetten, is de eerste van deze serie Saabs onlangs door importeur A.I.M. in Vianen op feestelijke wijze overgedragen aan een delegatie van Sixt.

We zijn bijzonder verheugd met de keuze van Sixt, aldus Pieter Elias, Manager Fleetsales & Leasing bij Saab Import. Het toont aan dat Saab volop meetelt in de top van de markt. Via Sixt kunnen we nog meer mensen laten kennismaken met de Saab 9-5.

In minder dan vijf jaar tijd heeft Sixt zich als betrouwbare partner gevestigd in het topsegment van de Nederlandse autoverhuurmarkt, een markt die aan extreme concurrentie onderhevig is. Ondanks de minder positieve berichten over de nationale economie breidt Sixt het netwerk en de verhuurvloot nog steeds uit.

Sixt stelt hoge eisen aan de betrouwbaarheid, de kwaliteit en de restwaarde van een auto. De verhuurder geeft bovendien de voorkeur aan autos die gewaardeerd worden door zakelijke gebruikers. De wensen op het vlak van comfort en veiligheid zijn hoog. Zakelijke gebruikers huren doorgaans een auto met een zo compleet mogelijke uitrusting. De keuze voor de Saab 9-5 sluit hierbij perfect aan. Om aan het hoge verwachtingspatroon van de klanten te voldoen, zijn alle Saabs 9-5 standaard uitgerust met een Blaupunkt-navigatiesysteem.