Ingezonden persbericht

Persbericht

Amsterdam, 8 oktober 2002

SPECTACULAIRE INVULLING VAN OPENING NIEUWE PAND CISCO SYSTEMS VERZORGD DOOR

IDTV
John Chambers aanwezig bij officiële opening Amsterdamse kantoor

Op maandag 21 oktober viert Cisco Systems samen met haar zakelijke relaties officieel de ingebruikname van het nieuwe kantoorpand in Amsterdam Zuidoost met een spectaculair programma getiteld 'The Opening'. IdtV neemt het conceptontwerp, projectmanagement en de organisatie van de officiële opening voor haar rekening. Speciaal voor deze gelegenheid is een muziekstuk geschreven dat musicalster Linda Wagenmakers en singer-songwriter Edwin Balogh live voor genodigden ten gehore zullen brengen. Multimedia- en lichteffecten, twintig dansers, vuurwerk, abseilers en een actieve rol van de aanwezigen zijn ingrediënten die 'The Opening' zullen kenmerken. John Chambers, President en CEO van Cisco Systems, is op 21 oktober speciaal voor deze dag in Nederland. Zo zal hij onder andere een keynote presentatie verzorgen voor zakelijke relaties van Cisco.

Habitat for Humanity
Tijdens de officiële opening vraagt Cisco aandacht voor de samenwerking met de internationale hulporganisatie Habitat for Humanity. Met de betrokkenheid bij Habitat wil Cisco de opening van een nieuw onderkomen delen met anderen. In november reist een team van Cisco-medewerkers en relaties van klanten, partners en leveranciers af voor een bouwreis naar Guatemala. Ter plekke zullen ze gedurende een week samen met de toekomstige bewoners huizen bouwen. Meer informatie over deze bouwreis is te vinden op http://www.cisco.nl/habitat.

Programma 'The Opening'
Naast de keynote presentatie door John Chambers is een onderdeel van het programma van 'The Opening' op 21 oktober een live versie van televisieprogramma Het Lagerhuis onder leiding van Marcel van Dam. Doel van deze 'aflevering' is een discussie over wensen, mogelijkheden en innovatieve ideeën in de ICT branche op gang te brengen. Cisco geeft daarnaast zakelijke relaties de mogelijkheid het nieuwe pand te bezichtigen. Het gebouw is uitgerust met Cisco's modernste technologieën, zoals Voice over IP (telefoneren met IP-technologie) en een volledig draadloos netwerk. In het high tech 'Cisco Conference Center' (CCC) zijn presentaties en demonstraties van internettechnologie; zo is er een hotelomgeving nagebootst om Cisco's 'mobile office' in beeld te brengen, geeft een security balie zicht op de nieuwste mogelijkheden in beveiliging en is er een demonstratie van een 'remote office' waar taken op afstand aan te sturen zijn. 'The Opening' sluit aan het begin van de avond af met een spectaculaire openingsshow.

Over IdtV
IdtV is een creatieve onderneming die toonaangevend is in ontwikkeling en productie van (geïntegreerde) concepten op het gebied van televisie, internet (tv), film en evenementen voor omroep, zenders, bedrijfsleven en overheid.

Over Cisco Systems
Cisco Systems Inc. (NASDAQ: CSCO) is wereldwijd marktleider op het gebied van netwerkoplossingen voor Internet. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Jose, Californië. In Nederland is Cisco gevestigd in Amsterdam. Cisco heeft ruim 35.500 werknemers en realiseerde in boekjaar 2002 een totale omzet van 18,9 miljard dollar. Cisco Systems International BV, eigendom van Cisco Systems Inc., is de leverancier voor Cisco apparatuur in Europa. Nieuws en informatie is beschikbaar via http://www.cisco.nl.

Cisco, Cisco IOS, Cisco Systems en het Cisco Systems logo zijn geregistreerde handelsmerken van Cisco Systems inc. en/of haar werkmaatschappijen in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken bedoelt in dit document zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

###


Ingezonden persbericht