Gemeente Ede

Nummer 239 / Ede, 11 oktober 2002

Op 21 oktober alleen bij W. Dekker en P. van t Hoog Spreekuur wethouders beperkt

In de herfstvakantieweek is het spreekuur van de wethouders in de gemeente Ede beperkt. Op maandag 21 oktober zijn alleen de wethouders W.J. Dekker en P. van t Hoog aanwezig. Het spreekuur in het raadhuis is dan van 9.00 tot 10.00 uur.

De portefeuille van wethouder Dekker omvat integraal wijkbeheer en toezicht, openbaar beheer, grondzaken, ruimtelijke ordening van buitengebied, buitendorpen, streekplan en intergemeentelijk structuurplan Ede-Veenendaal, natuur en landschap, en landbouw. Wethouder Van t Hoog is belast met de taakvelden hoofdwegenstructuur, verkeer en vervoer, milieu, financiën en facilitaire zaken. Op 21 oktober kan men alleen voor deze zaken op het spreekuur bij deze wethouders terecht.

Het spreekuur op maandagochtend 28 oktober a.s. geldt weer als gebruikelijk voor alle wethouders. Naast de heren Dekker en Van t Hoog zijn dat de heer R. Spiegelenberg, mevrouw M.H.H. van Haaren en mevrouw drs. A.A.Y. Jonker. Waarschijnlijk neemt wethouder Van Haaren dan waar voor het spreekuur van wethouder Jonker.

Voor meer informatie over de samenstelling en de taken van het college van burgemeester en wethouders leest u op de website bij de rubriek `bestuur/politiek` bij het onderdeel `college van B. & W.