Politie Hollands Midden

Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5459326
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 16 oktober 2002


Uitnodiging

Politiebikers nu ook in de Duin- en Bollenstreek

Vanaf maandag 21 oktober worden in het politiedistrict Duin- en Bollenstreek, team Noordwijk, evenals in Leiden en Gouda ook politiebikers ingezet. Elf agenten uit dit gebied worden opgeleid om straks in het centrum maar ook in de duinen te kunnen surveilleren.
Zo zullen de bikers met name het gebiedsgebonden werken, het werken in de wijken van de gemeente Noordwijk en Noordwijkerhout, handen en voeten gaan geven. Ook zullen de bikers ingezet worden in de bereikbaarheidsdienst en tijdens evenenementen. Bij het laatste is te denken aan carnaval, Noordwijk op Zeefestivals, bloemencorso, tijdens het draaien van het Project Veilig Stappen, festiviteiten om en bij het Oosterduinsemeer etc.

Vrijdag 18 oktober, de laatste dag van een vijfdaagse training, zullen de bikers een demonstratie verzorgen voor de media. U bent hierbij van harte uitgenodigd. U wordt verzocht tussen 16.00 en 16.15 uur aanwezig te zijn op het districtsbureau van de politie aan de Duinwetering 101, te Noordwijk. Vanaf het politiebureau zullen de bikers naar de lokatie, vermoedelijk het Vuurtorenplein, van de demonstratie gaan.
Na afloop hiervan worden op het districtsbureau de certificaten uitgereikt door de regionaal portefeuillehouder van de bikersunit Hollands Midden, de heer W. de Boer.


Noot voor de redactie,

Politie Hollands Midden