Gemeente Den Helder

15-10-2002
Vergaderingen week 43
Maandag 21 oktober: commissie Stedelijke Ontwikkeling. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De vergadering begint met twee presentaties over de eerste visie Middenweg en de eerste aanzet voor ontwikkeling van het stedenbouwkundig plan Den Helder Zuid. Op de agenda staan onder meer de stand van zaken van de actiepunten met betrekking tot Multimetaal, de herontwikkeling van de watertoren en het bunkercomplex aan de Schoolweg. Ook komen de nota Wonen, Den Helder Offshore Service & Logistics, het voorbereidingsbesluit Molenrak 2001 en de bereikbaarheid van de kuststrook: busverbinding Den Helder -Huisduinen ter sprake.

Dinsdag 22 oktober: Adviesraad voor de Sport. Aanvang 20.00 uur in kamer 0.06 op de begane grond in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. In deze vergadering wordt gesproken over de voortgang van het breedtesportproject "Samenspel" en de stand van zaken van Sportpark Julianadorp, de Duinruiters, tennis, Sportpark de Linie, , sportpark Ruyghweg en het onderzoek sporthal Sportlaan/ zwembad.

Woensdag 23 oktober: beleidsadviescommissie van Schouwburg De Kampanje. Aanvang 16.00 uur in schouwburg De Kampanje. In de vergadering wordt teruggeblikt op het Eénakter- festival en de geziene voorstellingen.

Woensdag 23 oktober: commissie Maatschappelijk Welzijn. Aanvang 20.00 uur in de raadzaal van het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20. De vergadering begint met twee presentaties over ontwikkelingen in de huisvestingssituatie van de stichting Dak- en Thuislozenopvang en ontwikkelingen rond de HOED/TOED-vorming in Den Helder. In de vergadering komen verder de volgende onderwerpen aan de orde: de afwijzing van de subsidie voor stichting werkgroep Centrum, het subsidieverzoek Zij-aan-zij in de Politiek Den Helder, de stand van zaken van het ontmoetingscentrum voor Antillianen en de stadn van zaken m.b.t. de stichting Welzijnszorg en Maatschappelijke Dienstverlening.

Donderdag 24 oktober: commissie Stedelijk Beheer. De agendapunten waren bij het samenstellen van dit bericht nog niet bekend.

De vergaderingen vinden plaats in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20, tenzij anders aangegeven. De stukken die betrekking hebben op de agendapunten kunt u vanaf drie dagen voor de vergadering inzien op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur bij het Centraal Informatiepunt in de hal van het stadhuis. U kunt daar ook een agenda van de bijeenkomst krijgen.
« terug