PARTIJ VAN DE TOEKOMST

Johan Vlemmix eerder terug uit Rome i.v.m. vallen Kabinet

Johan Vlemmix snelt terug uit Rome om verkiezingsbeloften Partij van de Toekomst waar te maken

Johan Vlemmix gaat met zijn Partij van de Toekomst opnieuw een gooi doen naar het Kamerlidmaatschap. Nu het kabinet is gevallen worden de kaarten opnieuw geschud. En kaarten schudden is iets waar Johan zeer bedreven in is, daar hij de afgelopen maanden heeft besteed aan zijn voettocht naar Rome. Hij had een weddenschap verloren met radio 538-dj Rick van Velthuysen. Hij wedde, dat hij zeker een kamerzetel zou krijgen. Zo niet, dan zou hij een voetreis naar Rome maken. Hij heeft zich aan die belofte gehouden en is nu bijna aangekomen in Rome, na 2200 kilometer zweten. De laatste dagen is hij steeds harder gaan lopen, om zo snel mogelijk in Rome te zijn. Hij wil namelijk onmiddellijk met zijn campagne beginnen.
Johan houdt zich aan zijn beloftes, dat heeft hij met zijn voetreis laten zien en dat zal hij met zijn partij ook laten zien. Hij wil de duidelijkheid terugbrengen in de politiek.
Donderdag 24 oktober om 15.15 komt Johan Vlemmix aan op Schiphol. Dan zal hij meer vertellen over waar hij met zijn Partij voor staat.