Politie Gelderland-Midden

Ede, gewapende overval Doornlaan
Publicatiedatum: 21-10-2002

Een winkel aan de Doornlaan in Ede is maandagmiddag 21 oktober rond 16.05 uur het doelwit geworden van een gewapende overval. De verdachte, een man die zich zodanig had gekleed dat hij niet in het gezicht gezien kon worden, wist geld buit te maken.

Op het moment van de overval was een medewerkster alleen in de winkel. Zij is zo geschrokken van het feit, dat ze niks kon beginnen tegen de brute overvaller. Onduidelijk is dan ook hoe hij precies is weggekomen. Nadere bijzonderheden ontbreken nog op dit moment.

Getuigen
De politie is direct begonnen met een onderzoek. Om die reden is ze ook op zoek naar getuigen. Zijn er mensen die rond 16.00 uur (kort voor of wellicht na de overval) op de Doornlaan verdachte ontwikkelingen hebben gezien? Met name informatie waarvan men denkt dat ze niet zo belangrijk is, wil de politie graag van u horen. Ook wil de politie graag in contact komen met mensen die op enigerlei andere wijze informatie hebben, die kan leiden tot het oplossen van dit misdrijf. Getuigen kunnen bellen met 0900 - 8844.

Voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
district West-Veluwe Vallei
politie Gelderland-Midden
Harry Munniksma
0318 688221

---