Ballast Nedam

Datum 21 oktober 2002
Nummer 2002.016

Persbericht

LID RAAD VAN BESTUUR G.N.G. WIRKEN RA VERLAAT BALLAST NEDAM PER 31 DECEMBER 2002

Het lid van de Raad van Bestuur Geert Wirken zal op 31 december 2002 zijn dienstverband met Ballast Nedam beëindigen. Hij is dan 16 jaar als CFO (Chief Financial Officer) lid van de Raad van Bestuur geweest.

Nu recent de financiële basis van het concern door een aantal maatregelen is verzekerd, vindt hij het een geschikt moment om terug te treden. Ballast Nedam is de heer Wirken veel dank verschuldigd. Gedurende een groot aantal jaren heeft hij met volle inzet de belangen van de onderneming gediend.

Zijn CFO-taken worden waargenomen door drs. T.A.C.M. Bruijninckx RC. De heer Bruijninckx (40) is thans Finance Director Ballast Nedam N.V. (Concerndirecteur Financiën). Hij werkt sinds 1990 bij Ballast Nedam, waar hij in een aantal werkmaatschappijen en bij de holding financiële management functies heeft vervuld.
De overige taken van de heer Wirken worden overgenomen door drs. R.H.P.W. Kottman, de voorzitter van de Raad van Bestuur.

In de huidige bestuursstructuur bestaat de Concernraad uit de Raad van Bestuur en vier divisiedirecteuren (Bouw en Ontwikkeling, Infra, Industrie en Toelevering en International).
De Concernraad bestaat vanaf heden uit de voorzitter (en enige statutaire bestuurder) de heer Kottman,
de CFO (de heer Bruijninckx) en de vier divisiedirecteuren (de heren R.L.M. Jacobs, ir, Th. Mulder,
drs. P.J.M. van Vugt en ir. R.J.W.M. van Rooden).

Raad van Commissarissen Ballast Nedam N.V.


---

Inlichtingen
Ballast Nedam N.V
afdeling Public Relations
telefoon (030) 2 85 41 60
www.ballast-nedam.nl


---