Ingezonden persbericht


STRATUS GARANDEERT 100% BESCHIKBAARHEID
OP MICROSOFT WINDOWS SERVER PLATFORM
MET $100.000 'PERFECT PERFORMANCE'-PROGRAMMA

Maarssen, 21 oktober 2002 - Stratus Technologies, het bedrijf dat het summum van betrouwbaarheid wist te bereiken met een serverbeschikbaarheid van zes negens (99,9999%) voor zijn high-end Stratus® ftServer® systemen, heeft vandaag het Perfect Performance-programma aangekondigd voor zijn zojuist geïntroduceerde enterprise-class server in combinatie met het besturingssysteem Windows 2000 Advanced Server.

Deze regeling houdt het volgende in: als een klant met de ftServer 6500 en een Stratus Business Critical Service-dekking onvoorziene downtime ondervindt als gevolg van een storing van het besturingssysteem of falende hardware gedurende het eerste jaar van het contract, garandeert Stratus dat ze $100.000 zal uitkeren in contanten of in de vorm van producttegoed.

"Mensen die stug blijven volhouden dat de betrouwbaarheid van Windows te wensen overlaat voor echt zware toepassingen, worden hiermee in het ongelijk gesteld", aldus Bob Ellsworth, director van de Windows Server Marketing Group bij Microsoft Corporation. "Het Perfect Performance-programma van Stratus voor zijn ftServer-systeem met Windows 2000 Advanced Server is een open invitatie richting alle enterprise applicaties en platformen om de strijd aan te gaan. Wij zijn er klaar voor."

Het Perfect Performance-programma is van toepassing op de Stratus ftServer 6500, een fouttolerant systeem met 4-way SMP en drievoudig modulaire redundantie. De ftServer 6500 werd een maand geleden geïntroduceerd en is de krachtigste enterprise-class server van Stratus. Tevens is dit de betrouwbaarste server in de industrie op basis van Windows 2000 Advanced Server. Deze server is circa een derde goedkoper dan een Unix-cluster en een vijfde van de prijs van een NonStop(tm)-server van Hewlett-Packard.

"Uw systeem faalt, Stratus betaald... zo simpel is dat", aldus James Gargan, bij Stratus als Senior Vice President verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing. "Na twintig jaar werken aan steeds betere servertechnologie voor continu gebruik hebben we er het volste vertrouwen in dat onze systemen - zeker onze ftServer-reeks met Intel-processors - alle andere systemen overtreft wat betrouwbaarheid en beschikbaarheid betreft. En dit zijn geen loze beloften. De concurrentie mag zoveel negens garanderen als ze maar willen. Met het Perfect Performance-programma garanderen wij een beschikbaarheid van 100%, met inbegrip van het besturingssysteem Windows.

"Het Perfect Performance-programma is in elk opzicht superieur aan het beste aanbod van onze concurrenten, net zoals de ftServer-familie uniek is in de zin dat dit systeem alle taken kan verwerken zonder enige onderbreking. Voor onze klanten betekent dit een uitermate belangrijk financieel voordeel", aldus Gargan. "Stratus Technologies heeft de lat weer wat hoger gelegd."

Over Stratus Technologies
Stratus Technologies, dat werd opgericht in 1980, ontwerpt, verkoopt en ondersteunt fouttolerante computer servers voor ondernemingen waarvoor ononderbroken verwerking, bedrijfscontinuïteit en betrouwbaarheid belangrijk zijn. Via zijn 24-7 Technologies Division verleent Stratus bovendien aan andere fabrikanten wereldwijd licenties op technologie die ononderbroken verwerking garandeert via op Intel-processors gebaseerde platforms. Stratus is door FORTUNE magazine in 2002 genoemd als een van de "FORTUNE® 100 Beste bedrijven om voor te werken" en door Upside magazine als een van de "UPSIDE Hot 100 voor 2002." Stratus is een Amerikaanse Microsoft Gold Certified Partner. Ga voor meer informatie naar www.stratus.com .

Stratus heeft voor geïnteresseerden in de ftServer-lijn een gratis informatienummer opengesteld: 0800-FTSERVER.

# # #

Voor meer persinformatie kunt u contact opnemen met: Dennis Doodeman
Text 100 B.V.
Tel: +31 (0) 20 530 43 45
E-mail:

Bezoek ook de Stratus website op voor een actueel overzicht van persberichten.
© 2002 Stratus Technologies Bermuda Ltd. Alle rechten voorbehouden. Stratus® en Continuum® zijn gedeponeerde handelsmerken van Stratus Technologies Bermuda Ltd. ftServer(tm) en het Stratus Technologies logo zijn handelsmerken van Stratus Technologies Bermuda Ltd. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.