Gemeente Nieuwegein

VVV Nieuwegein in nieuw gebouw aan Schakelstede

VVV Nieuwegein heeft deze maand met haar balie / winkel en kantoor intrek genomen in een geheel vernieuwd eigen gedeelte van de Rabobank aan de Schakelstede 79. Direct naast het politiebureau en vlakbij de ANWB-vestiging, tegenover het marktplein bij Cityplaza is dit een unieke locatie in de Nieuwegeinse binnenstad.

De verhuizing vanuit de centrale bibliotheek naar het nieuwe pand kon in snel tempo worden gerealiseerd en nu beschikt de VVV Nieuwegein over een moderne huisvesting, met afzonderlijke balies voor het kassaverkeer en de informatie voor de bezoekers. Het toeristisch-recreatief product is duidelijk en aantrekkelijk opgesteld en ook is er een sfeervol zitje om even een brochure of folder door te bladeren. Dat alles is het resultaat van een gerichte indeling van de vloeroppervlakte.

VVV Nieuwegein is erg blij met deze nieuwe huisvesting van waaruit zij de dienstverlening en de informatie met nog meer kracht dan voorheen wil uitvoeren.Daarom wordt o.a. de openstelling nu verruimd tot de zaterdag.

Als lid van de coöperatieve VVV Regio Utrecht en omstreken - Amersfoort verstrekt de VVV informatie over toeristische-en recreatieve gebeurtenissen in de eigen stad Nieuwegein, het werkgebied van de cöoperatieve vereniging en overig Nederland. Ook ondersteunt zij Nieuwegeinse projecten en verleent daaraan faciliteiten. Bij de VVV kan met naast de bekende Irischeque (voorheen de VVV-bon) talrijke andere bonnen verkrijgen. Populair is de combinatie 'Avondje uit'.

De medewerksters staan klaar voor het verzorgen van boekingen voor hotels en bungalows of een ander vakantiearrangement, u kunt een kaartje kopen voor een evenement in de stad Amsterdam maar uiteraard ook een theater-of bioscoopbon voor bezoek aan de Nieuwegeinse voorzieningen. Het aantal souvenirs is nog beperkt maar vanaf volgend jaar zal ook dit assortiment flink worden uitgebreid.

De officiele opening van de VVV-winkel vindt eind november plaats.

Invoerdatum 21-10-2002