Administratieve lasten verzieken ondernemersklimaat
Tijdschrift Horeca Nederland oktober 2002
Tijdschrift Horeca Nederland oktober 2002 Bij veel horecaondernemers
leeft sterk het gevoel dat ze niet meer bezig zijn met ondernemen en
het de gasten naar de zin te maken, maar dat ze een verlengstuk van de
overheid zijn geworden. Een overheid die steeds meer van ze eist en ze
opzadelt met talloze wetten en regels die het creatieve
ondernemerschap in de branche goed verzieken.
Aanmelden voor Het lekkerste broodje van Nederland
Film Nederland Schoon
Gegevens invullen voor holland.com
China Fine Food & Dance Festival
Programma Menu-engineering
Mastercard verlaagt tarieven
Verder in Kort
Preventief fouilleren
PEMBA-lastenverzwaring
Stabiele groei zakendoen op internet
Sector Fastfood- en IJsbedrijven: Afscheid Johan van der Weerd
Sector Restaurants: Overleg Foie Gras
Scoren in de keuken
De tafel van 365
Vakgroepen: werken met uw jaarrekening
Mastercard verlaagt tarieven
Welkom nieuwe leden
Verder in dit nummer
Duurzaam ondernemen met subsidie
VAMil, EIA en MIA in de ijskast
Toon Panken, lid LB: Contact met collega's is enorme leerschool
Samenwerking horeca en landbouw loont
Horeca en toerisme: een ijzersterke combinatie
Twee regionale Markante winnaars
Goede ondernemers zijn geen concurrenten van elkaar
Misverstanden uit de wereld over het standpunt payroll.
Meer informatie over dit tijdschrift
Koninklijk Horeca Nederland