Koninklijk Horeca Nederland

Administratieve lasten verzieken ondernemersklimaat Tijdschrift Horeca Nederland oktober 2002

Tijdschrift Horeca Nederland oktober 2002 Bij veel horecaondernemers leeft sterk het gevoel dat ze niet meer bezig zijn met ondernemen en het de gasten naar de zin te maken, maar dat ze een verlengstuk van de overheid zijn geworden. Een overheid die steeds meer van ze eist en ze opzadelt met talloze wetten en regels die het creatieve ondernemerschap in de branche goed verzieken.


Aanmelden voor Het lekkerste broodje van Nederland
Film Nederland Schoon

Gegevens invullen voor holland.com

China Fine Food & Dance Festival

Programma Menu-engineering

Mastercard verlaagt tarieven

Verder in Kort


Preventief fouilleren

PEMBA-lastenverzwaring

Stabiele groei zakendoen op internet

Sector Fastfood- en IJsbedrijven: Afscheid Johan van der Weerd
Sector Restaurants: Overleg Foie Gras

Scoren in de keuken

De tafel van 365

Vakgroepen: werken met uw jaarrekening

Mastercard verlaagt tarieven

Welkom nieuwe leden

Verder in dit nummer


Duurzaam ondernemen met subsidie

VAMil, EIA en MIA in de ijskast

Toon Panken, lid LB: Contact met collega's is enorme leerschool
Samenwerking horeca en landbouw loont

Horeca en toerisme: een ijzersterke combinatie
Twee regionale Markante winnaars

Goede ondernemers zijn geen concurrenten van elkaar
Misverstanden uit de wereld over het standpunt payroll.
Meer informatie over dit tijdschrift