Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Tilburg

Tilburg, 21 oktober 2002

Tilburger deelt klappen uit na ruzie over honden

TILBURG Gisteravond rond tien over elf hebben agenten aan de Broekhovenseweg een 51-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man wordt verdacht van de mishandeling van een 34-jarige Tilburgse vrouw. De verdachte en de vrouw kregen een meningsverschil over het uitlaten van hun honden waarbij de verdachte de vrouw in het gezicht sloeg.

Politie pakt fietsendief op heterdaad

TILBURG Vanmorgen om tien over elf hebben agenten aan de Jan Heijnsstraat een 25-jarige man uit Tilburg aangehouden. De man werd op heterdaad betrapt bij de diefstal van een fiets. De fiets die op slot stond werd door de aangehouden verdachte uit de stalling geplukt. De fiets is eigendom van een 46-jarige Tilburgse vrouw, die aan de Jan Heijnsstraat boodschappen aan het doen was.

Tilburgse vrouw loopt hoofdwond en knieletsel op

TILBURG Een 36-jarige vrouw uit Tilburg is vanmiddag rond halféén aan de Besterdring gewond geraaklt toen zij met haar snorfiets onderuit gleed. De vrouw schrok kennelijk van een auto die zij pas zag nadat ze een stilstaande vrachtauto had ingehaald. Op de schrikreactie volgde het remmen met de snorfiets waarbij de vrouw onderuit gleed. De GGD heeft de vrouw naar de EHBO-afdeling van het TweeStedenziekenhuis gebracht.

Bron: Carel Bouman