---
Selligent reikt PDA-gebruikers volledig CRM-spectrum aan
---

Gosselies (B), 10/21/2002

Selligent, toonaangevend leverancier van CRM-oplossingen met een snelle return on investment (ROI), introduceert zijn CRM-product voor mobiele PDA- gebruikers (PDA - Personal Digital Assistants): Selligent for PDA Online Edition.
Een groeiend aantal mobiele werknemers brengt hoe langer hoe minder tijd door op kantoor. Om toch betrokken te blijven bij de dagelijkse bedrijfsvoering, zouden ze contact moeten houden met de CRM-informatiesystemen van hun bedrijf. Tot voor kort waren mobiele technologie en toepassingen niet in staat om hiervoor een behoorlijke oplossing te bieden.

Nieuwe technologische ontwikkelingen voor web en PDA gaven Selligent de mogelijkheid een revolutionaire CRM-oplossing voor PDA's te ontwikkelen, die volledige integratie biedt met alle kritieke bedrijfsprocessen binnen een klantgerichte organisatie.

Selligent for PDA Online Edition is een nieuwe stap naar geïntegreerde en globale CRM omdat het mobiele gebruikers de beschikking geeft over de complete SFA (Sales Force Automation)- en servicefunctionaliteit van Selligent Xi for Web. Er is geen onderscheid meer in wat een verkoper of een field service engineer met zijn PDA kan doen in vergelijking met het CRM-systeem op kantoor. De enige beperking is de grootte van het PDA-scherm en wat erop getoond kan worden.

Met Selligent for PDA hebben mobiele gebruikers real-time informatie over elk aspect van hun klantrelaties, ongeacht het kanaal. Ze kennen de cross- en up-selling-mogelijkheden die hun collega's aan het licht brengen, de nieuwe contactpersonen, en activiteiten van concurrenten. Ook blijven ze op de hoogte van openstaande issues, zowel op het gebied van dienstverlening als financiële zaken. Het bedrijf kan de evolutie van hun klant- en partnerrelaties in real-time volgen en onmiddellijk reageren.

De PDA-gebruiker staat automatisch in verbinding met de bedrijfsprocessen van de onderneming. Wanneer hij gegevens invoert op zijn PDA wordt meteen gecheckt of die voldoen aan de bedrijfsregels voor consequente gegevensinvoer. Hij kan de vooraf gedefinieerde workflows van het CRM-systeem oproepen of het bedrijfssysteem zelf kan om bepaalde acties vragen. Zo kan het rapport dat een verkoper of een service engineer na een klantbezoek aanmaakt automatisch vragen om een bepaalde follow-up.

Door Selligent for PDA Online Edition kunnen bedrijven de tijd van mobiele werknemers optimaal benutten en tegelijkertijd de mobiliteitskosten verlagen. PDA's zijn goedkoper dan laptops, maar zijn bovenal deel gaan uitmaken van de mobiele levensstijl. Met Selligent for PDA kunnen ondernemingen en hun mobiele werknemers echte bedrijfsvoordelen uit die trend halen.

Zoals alle Selligent-producten is Selligent for PDA Online Edition uiterst flexibel en in hoge mate configureerbaar. Het kan zo geconfigureerd worden dat elke gebruiker alleen toegang krijgt tot die informatie en workflows die hij nodig heeft. Programmeren hoeft niet eens. De gebruiker kan zelf beslissen wat hij op zijn PDA-scherm wil zien. Dat kan gaan van pagina's tot zelfs velden op pagina's. Op die manier kan hij zo efficiënt mogelijk gebruik maken van het kleine scherm.

GPRS, en het toekomstige UMTS, maken van de PDA een permanent aangesloten mobiele terminal. Deze technologie groeit uit tot een belangrijk bedrijfsvoordeel door de volledige Selligent-functionaliteit te bieden aan de mobiel verbonden CRM-gebruiker. Met deze nieuwe oplossing wordt daarenboven tijdverlies vermeden, evenals alle risico's verbonden aan synchronisatie en verspreiding van kritieke gegevens.

Selligent for PDA Online Edition is onmiddellijk beschikbaar.


---
END

---
Over Selligent
Selligent is een toonaangevend leverancier van globale en lokale Customer Relationship Management (CRM)-oplossingen die uitermate geschikt zijn voor middelgrote tot grote bedrijven die actief zijn in de meest diverse bedrijfsomgevingen. Zijn unieke global & local-systeem geeft bedrijfseenheden of filialen niet alleen de vrijheid om in te spelen op de lokale culturen en gebruiken, maar garandeert ook het behoud van een consistente benadering en een bedrijfsbreed overzicht. Het grote aantal configuratiefuncties ? de meest flexibele op de markt ? zorgt ervoor dat de gebruiker zich makkelijk vertrouwd maakt met het systeem van Selligent. Het kan eveneens probleemloos worden aangepast aan een veelvoud van verticale markten. Met zijn n-tier zero client web-architectuur en door een efficiënt beheer van de volledige relatiecyclus met klanten, van prospectfase tot klantenbinding, biedt de software van Selligent een snel rendement (ROI) en sterk gereduceerde total cost of ownership (TCO). De meer dan 35.000 gebruikers worden gesteund door een distributienetwerk dat aanwezig is op de belangrijkste internationale markten. De laatste jaren registreerde de maatschappij een meer dan gemiddelde marktgroei. Meer informatie is beschikbaar op www.selligent.com/nl
Voor meer informatie
Selligent
Gerlinde Houbrechts
T: +32 71 349 862
E: gerlinde.houbrechts@selligent.com
NewsEngine PR Nederland
Claudia Mairböck
T: +31 20 567 21 70
E: claudia.mairbock@newsenginepr.com
Ref.:SEL0040-E9CFA