Politie Midden- en West Brabant

Persbericht Roosendaal

Maandag 21 oktober 2002

ROOSENDAAL CENTRUM
Inbraak fietsenwinkel
Zaterdagnacht werd er bij een fietsenzaak aan de Gastelseweg in Roosendaal een tweetal fietsen ontvreemd. De toegang tot het pand werd gerealiseerd middels het vernielen van een grote etalageruit. Vanuit de zaak werd een kinderfiets en een stuntfiets weggenomen. Er is inmiddels aangifte gedaan.

Winkeldiefstal
Zaterdagmiddag werd de hulp van de politie ingeroepen bij een opstandige winkeldief op de Rembrandtgalerijin Roosendaal. De jongeman wilde 3 flacons douchecreme meenemen zonder te betalen. Hij werd meegenomen door de politie en moest zonder douchecreme en 130,00 armer weer naar huis.

Diefstal uit auto 1+2
Zondagavond is er op de parkeerplaats bij het Emile van Loonpark ingebroken in een personenauto. Het slot werd geforceerd. De dader(s) nam de autoradio-/CD-speler met zich mee. Op de Lyceumlaan in Roosendaal vond zaterdagavond een autoinbraak plaats. Hierbij werd de ruit ingeslagen waarna men de autoradio meenam.

ROOSENDAAL BOVENDONK
Inbraak in woning
Op de Lavadijk in Roosendaal werd afgelopen weekend ingebroken in een woning. Aan de achterzijde van de woning werd een ruit vernield, waardoor de dader(s) de woning kon betreden. De bewoner heeft als hobby het bouwen van radiografisch bestuurbare bouwvliegtuigen. Van deze apparatuur werd het nodige weggenomen. Hierdoor heeft de bewoner een aanzienlijke schade opgelopen. Er is inmiddels aangifte gedaan.

Poging en inbraak in auto de Stok Zondagavond werd ingebroken in een tweetal auto die geparkeerd stonden op de parkeerplaats van de Stok in Roosendaal. Uit één auto werd een vijftal CD`s ontvreemd. Bij de inbraak in de andere auto bleef het bij een poging. Van deze auto werd een ruit vernield en getracht de autoradio weg te nemen.

Inbraak auto
Op de Helmersflat in Roosendaal is afgelopen zondagavond ingebroken in een auto. De achterruit van de auto werd vernield en er werd uiteindelijk een tweetal geluidsboxen, een hoedenplank, een viertal CD`s en een oranje vlag weggenomen.