Korps: Limburg-Zuid, plaats: Maastricht 23-10-2002
Persberichten district Sittard (RKey; 14.30 u) Woensdag 23 oktober 2002

Sittard, bromfietser gewond bij aanrijding
Een 37-jarige bromfietser uit Oirsbeek is woensdagmorgen omstreeks 06.45 uur ernstig gewond geraakt bij een aanrijding met een personenauto op de President Kennedysingel ter hoogte van de Lahrstraat in Sittard. De aanrijding ontstond doordat de bestuurder van de auto, een 39-jarige inwoner van Sittard, geen voorrang verleende. De bromfietser werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Sittard waar bleek dat hij een gebroken arm, een open wond aan een knie en een gezwollen gezicht had opgelopen.

Buchten, spaarkas gestolen bij inbraak
De kastelein van café Central aan de Dorpstraat in Buchten werd vanmorgen omstreeks 04.45 uur opgeschrikt door glasgerinkel. Toen hij uit zijn slaapkamerraam naar buiten keek zag hij hoe twee onbekende mannen er met de spaarkas vandoor gingen en in een gereedstaande auto stapten.

Elsloo, juwelen gestolen bij inbraak
In de loop van dinsdagavond werd ingebroken in een woning aan Op de Dries in Elsloo (Catsop). Een raam aan de achterzijde van de woning werd geforceerd om binnen te komen. De woning werd helemaal doorzocht. Voor zover was na te gaan bleek een halsketting en een videocamera te zijn gestolen.