IsoTis en Modex Therapeutics verwachten overeenstemming over fusie



Gezamenlijk presbericht:

Bilthoven/Lausanne, 23 oktober 2002

Onder verwijzing naar het gezamenlijke persbericht van 23 september 2002, kondigen IsoTis N.V. en Modex Therapeutics Ltd hierbij aan dat hun discussies om overeenstemming te bereiken met betrekking tot de voorgenomen fusie voorspoedig verlopen. De voorgenomen fusie zal worden gestructureerd als een bod in aandelen door Modex op alle uitstaande aandelen IsoTis waarbij verwacht wordt dat 1,4 aandelen Modex worden geboden in ruil voor ieder aandeel IsoTis.

Beide ondernemingen verwachten volledige overeenstemming te bereiken voor het einde van oktober en naar verwachting zal het biedingsbericht tevens prospectus beschikbaar worden gemaakt eind oktober of begin november 2002. Een persbericht en een advertentie met betrekking hiertoe zullen te zijner tijd worden gepubliceerd.

Deze aankondiging is een publieke aankondiging zoals bedoeld in Artikel 9g, lid 1, sub c, van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Voor meer informatie kunt u de website van IsoTis (www.isotis.com) of de website van Modex (www.mdxn.ch) bezoeken, of neem contact op met: