Provincie Zuid-Holland

Persbericht

02-10-2002
Gedeputeerde Dekker houdt spreekuur

Op donderdag 24 oktober a.s. houdt gedeputeerde Dekker een spreekuur voor de inwoners van de Rijnmondregio*. Het spreekuur vindt plaats in zalencentrum Engels, Stationsplein 45 en duurt van 16.00 - 17.30 uur. De provincie wil met spreekuren van de verschillende gedeputeerden de inwoners van Zuid-Holland de gelegenheid bieden hun vragen en/of wensen aan het provinciebestuur voor te leggen. U bent van harte welkom.

Als u naar het spreekuur wilt gaan, dan kunt u zich van te voren telefonisch aanmelden. Dit kan tot en met dinsdag 22 oktober, 12.00 uur via telefoonnummer 070 - 441 64 25. Gedeputeerde Dekker houdt met regelmaat spreekuren in de Rijnmondregio, de regio waarvoor hij aanspreekbaar is. Naast de regiocoördinatie in het Rijnmondgebied, houdt gedeputeerde Dekker zich ook bezig met het Streekplan Rijnmond en Economische Zaken. In de Rijnmondregio is de ruimte schaars, dus moeten er keuzes gemaakt worden. U kunt bijvoorbeeld vragen stellen over de ontwikkeling van plannen voor woningbouw, bedrijfsterreinen, verblijfsrecreatie of natuur.


* De Rijnmondregio bestaat uit de gemeenten Maassluis, Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Bergschenhoek, Capelle a/d Ijssel, Krimpen a/d Ijssel, Ridderkerk, Barendrecht, Albrandswaard, Spijkenisse, Bernisse, Hellevoetsluis, Westvoorne, Brielle en Rozenburg.