Stadsdeel Zeeburg

Bewonersavond IISG-pleintje

Model O Open ruimte - Model A Groene kamers - Model B Miniparkje - Model C Stromend Water

Op donderdag 24 oktober 2002 is er een bewonersavond over de inrichting van het pleintje voor het IISG-gebouw. Dit is het pleintje waar nu nog het noodgebouw staat.

De voorstellen voor het pleintje vindt u op deze site. U wordt van harte uitgenodigd deze plannen te bekijken en uw mening in een e-mail te sturen naar info@zeeburg.nl. Uw opmerkingen worden dan op de bewonersavond besproken.

De modellen
Bij elk model wordt het kader gevormd door een rand van betonplaten en een betonnen pleinband. Deze pleinband steekt boven het straatniveau uit en kan gebruikt worden om op te zitten of te spelen.
* Model 0

* Model A

* Model B

* Model C

Achtergrond
Op 6 maart 2002 was de inspraakavond over het totale herinrichtingsplan Veelaan. Een aantal buurtbewoners deed tijdens deze bijeenkomst voorstellen voor het gebruik van het IISG-pleintje. Uitwerkingen van die voorstellen leggen wij nu aan u voor.

De ontwerpen geven aan welke mogelijkheden er zijn. U hoeft niet te kiezen voor één ontwerp, combinaties van elementen kunnen ook. Het gaat er om dat u zich een idee kunt vormen over de manier waarop volgens u het pleintje het best gebruikt kan worden. De voorgestelde modellen geven een denkrichting aan.

Programma en locatie
De bewonersavond vindt plaats in het IISG-gebouw. Het programma er als volgt uit.

* 19.30 uur zaal open voor koffie en thee
* Aanvang vergadering om 20.00 uur

* Opening door de voorzitter van de avond
* Toelichting op de ontwerpen

* Mogelijkheid tot het stellen van vragen
* Discussie

* Afsluiting (± 22.00 uur)

Tot slot
Graag praten wij op donderdag 24 oktober met u verder tijdens de bewonersavond. De verdere inrichting van de Veelaan zal niet meer worden besproken, hierover heeft inspraak reeds plaatsgevonden. De stadsdeelraad heeft, met uitzondering van de inrichting van het pleintje, de herprofileringsplannen van de Veelaan reeds vastgesteld.

U kunt uw reacties ook in het IISG-gebouw geven. Hier staan panelen opgesteld met de ontwerpen. Zie IISG voor de openingstijden.