Gemeente Uithoorn

VERGADERINGEN VERGADERING GEMEENTERAAD

Op donderdag 24 oktober a.s. vergadert de gemeenteraad vanaf 20.00 uur in de raadzaal. U bent daarbij van harte welkom op de publieke tribune. Op de agenda staat:

1. Openen vergadering 2. Aanwijzen primus bij hoofdelijke stemming 3. Vaststellen agenda 4. Uitoefenen spreekrecht burgers 5. Vragenuur 6. Vaststellen besluitenlijst raadsvergadering 12 september 2002 7. Ingekomen stukken en mededelingen 8. Vaststellen instructie voor de griffier van de raad van Uithoorn

9. Vaststellen verordening op de ambtelijke bijstand 10. Vaststellen gedragscode voor raadsleden, fractie-assistenten en voor leden van het college van burgemeester en wethouders 11. Bezwaren tegen voorbereidingsbesluit Legmeer-West 12. Bezwaren tegen voorbereidingsbesluit voor diverse percelen in Meerwijk-Oost 13. Beleid reserves en voorzieningen 14. Wijzigen begroting 2002 15. Sluiting

Burgers hebben bij het begin van elke raadsvergadering spreekrecht. Hiervoor is maximaal dertig minuten uitgetrokken.

Voorwaarde is dat de aanwezige burger het woord wil voeren over een onderwerp dat voor die vergadering is geagendeerd. Indien er meer sprekers zijn dan wordt de beschikbare tijd van dertig minuten evenredig over het aantal sprekers verdeeld.

Wilt u van het spreekrecht gebruik maken, geef u dan 48 uur vóór het begin van de vergadering telefonisch op bij de heer B. de Bruin, afdeling bestuursondersteuning, tel. 513122. Vertel hem dan uw naam, adres, telefoonnummer en het onderwerp waarover u het woord wilt voeren.

VERGADERING RAADSCOMMISSIES

Commissie voor ruimte, leefomgeving en middelen

Deze commissie vergadert op woensdag 30 oktober a.s. vanaf 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Op de agenda staat o.a.:

* mededelingen a. Stand post onvoorziene uitgaven b. Overzicht begrotingswijzigingen c. Overige mededelingen * Voorstel inzake verplaatsen bebouwde komgrens N201 * Voorstel inzake onkruidbestrijding op verhardingen

Burgers kunnen over de geagendeerde punten bij de behandeling van dat onderwerp gedurende maximaal 30 minuten het woord voeren. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord. De spreker voert het woord, nadat de voorzitter hem dit heeft verleend. Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken meldt dit tot 10.00 uur op de dag van de vergadering aan de secretaris van de commissie: de heer J.H. Mulder, tel. : 0297-513284.

Commissie voor bestuur, welzijn, onderwijs en zorg

Deze commissie vergadert donderdag 31 oktober a.s. vanaf 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis. Op de agenda staat o.a.: Integraal Huisvestingsplan 2003 primair en voortgezet onderwijs; jaarrekening Stichting De Visser.

Burgers kunnen over de geagendeerde punten bij de behandeling van dat onderwerp gedurende maximaal 30 minuten het woord voeren. Elke spreker krijgt maximaal 5 minuten het woord. De spreker voert het woord, nadat de voorzitter hem dit heeft verleend. Degene die van het spreekrecht gebruik wil maken meldt dit tot 10.00 uur op de dag van de vergadering aan de secretaris van de commissie: de heer A. van der Vis, tel. : 0297-513251.