Gemeente Leeuwarden

(19/10) ¦ Clientenraad Sociale Zaken en Werkgelegenheid ¦ Gemeentelijke Commissievergadering in Zalen Tivoli. ¦ Stukken voor de vergaderingen
Clientenraad Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Openbare vergadering van de Cliëntenraad Sociale Zaken en Werkgelegenheid op 24 oktober 2002, om 14.30 uur in kamer 195 van het Stadskantoor, Oldehoofsterkerkhof 2 in Leeuwarden.

Op de agenda staat:

1. Opening.

2. Kennismaking met 2 nieuwe individuele leden Cliëntenraad.
3. - Conceptverslag d.d. 26-09-2002
- Vastgesteld verslag d.d. 23-05-2002.
4. Ingekomen stukken en/of mededelingen
- Actie- en aandachtspuntenlijstje.
- Verslag van vooroverleg CR d.d. 26-09-2002.
- Concept-protocol voor het afhandelen van ontvangen brieven.
- 1 ingekomen stuk.

- Diverse notities n.a.v. toezeggingen vorige vergadering.
5. Bespreking risicoprofielen a.h.v. B&W nota: LAT-project: Risicoprofielen, legitimatiemodel, testinformatie en testresultaten.

6. B&W nota "vertraging uitvoering besluitvorming in het kader van evaluatie declaratieregeling minima Leeuwarden", ter informatie.
7. Beleidsverslag Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2001, ter bespreking.

8. Rondvraag en sluiting.

Gemeentelijke Commissievergadering in Zalen Tivoli.

Woensdag 6 november vergadert de commissie Bestuur & Middelen in Zalen Tivoli (Huizumerlaan 59 te Leeuwarden). Op de agenda staat o.a.
*

het Horecabeleid,

*

de evaluatie van de graffiti-aanpak en het
*

ontwikkelingsplan wijkgericht werken.

De vergadering begint om 19.30 uur.

Laat uw stem horen

Het gemeentebestuur beslist over zaken in uw directe woonomgeving. Als burger kunt u uw mening over plannen van de gemeente laten horen. Omdat de onderwerpen in de vergaderingen van de raadscommissies in een vroeg stadium en uitvoerig worden besproken, bieden juist die vergaderingen u de gelegenheid om uw mening aan de commissieleden kenbaar te maken.

Aanmelden

Indien u alleen aanwezig wilt zijn bij de vergadering, hoeft u u niet aan te melden. Indien u gebruik wil maken van de mogelijkheid om in te spreken, vraagt u dit dan aan bij de commissiegriffier, mw. J. Veninga (058-233 23 72). De agenda voor de vergadering van 6 november is beschikbaar vanaf 25 oktober a.s. De bijbehorende stukken liggen vanaf die dag ter inzage bij de balie van het stadskantoor. Het stadskantoor kunt u vinden aan de Oldehoofsterkerkhof 2, te Leeuwarden en is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-16.00 uur. Word_Vergaderschema vanaf augustus 2002