TNO

Nieuws@TNO

Congres Arbeid: Nieuwe trends in werken

23-10-2002 - Nieuwe trends in werken vormen een uitdaging voor werkgevers en werknemers. Dat is de reden dat Werkgeversvereniging AWVN, Vakcentrale FNV en TNO Arbeid dit congres op 26 en 27 november 2002 samen organiseren.
U kunt twee dagen in de Amsterdam RAI in dialoog gaan met vakgenoten, politici en visionairs in een dynamische en interactieve setting. In plenaire sessies, workshops en een 'Open Podium' doet u mee aan debatten, rondetafelgesprekken, brainstorms en presentaties. Een congres om nieuwe trends in werken daadwerkelijk te beleven.

Thema
Vroeger was werken doen wat je moet doen in ruil voor salaris. Tegenwoordig stellen we andere eisen. Werkgevers willen flexibiliteit, ondernemingszin én betrokkenheid en werknemers willen leuk en zinvol werk, ze willen de mogelijkheid hebben zich te ontplooien en ze willen het werk met zorg of studie kunnen combineren.

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor directies en management, hoofden P&O, HRM-managers, arbo-professionals en adviseurs uit bedrijfsleven en publieke sector. Ook voor beleidsmakers en professionals op het gebied van arbeidsvraagstukken.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de inhoud van dit congres? Kijk op de website van TNO Arbeid: Nieuwe trends in werken.

Nieuwsredactie, TNO

Meer informatie:
TNO Arbeid

Contactpersoon:
Marion van de Voorde, TNO Arbeid
telefoon 023 554 94 17
e-mail m.vdvoorde@arbeid.tno.nl