Gemeente Tilburg

18-10-2002
Burgemeester Stekelenburg interviewt Tilburgers over normen en waarden IJssporthalbezoekers uitgenodigd om hun visie te geven op wat wel en niet kan

Waar staat u voor op straat? In wat voor wereld wilt u dat uw kinderen opgroeien? Wat vind jij sportief als je aan het voetballen of ijshockeyen bent? Dit soort vragen over normen en waarden stelt burgemeester Stekelenburg aanstaande donderdag aan de bezoekers van de Tilburgse IJssporthal. De antwoorden worden gebruikt in het gemeentelijk televisieprogramma Afzender Gemeente Tilburg, dat op donderdag 31 oktober wordt uitgezonden op de lokale zender Regio TV.

Op deze donderdag 24 oktober tussen 14.30 en 16.30 uur gaat de burgemeester met de microfoon in de hand en de cameraploeg achter zich meewerken aan het programmaonderdeel 'Zeg het maar'. Hierin komen Tilburgers aan het woord over actuele onderwerpen. De discussie over normen en waarden staat hoog op de agenda van menig politicus en bestuurder. Met dit item levert de redactie van Afzender Gemeente Tilburg hier ook een bijdrage aan.

Afzender Gemeente Tilburg is de nieuwe naam van het televisieprogramma, dat vanaf 31 oktober weer wekelijks is te zien op Regio TV. Het is het derde seizoen dat de gemeente het programma, dat voorheen TiVi heette, brengt, alleen nu onder een nieuwe naam en met een nieuwe redactionele formule. Met het soort onderwerpen als hierboven genoemd, wil Afzender Gemeente Tilburg nog meer dan voorheen de discussie opzoeken.