Ingezonden persbericht


Uitnodiging

Kunstlijn 2002

Overzichtstentoonstelling Ruimtelijk Werk

van 40 kunstenaars uit Zuid-Kennemerland

In het kader van de Kunstlijn 2002 presenteert Het Oude Slot in Heemstede op twee en drie november ruimtelijk werk van een bont gezelschap kunstenaars.

Het Oude Slot nodigt u uit voor de opening van de tentoonstelling

op vrijdag 1 november om 17.00 uur.

U bent van harte welkom!

Het Oude Slot is ook dit jaar weer de centrale presentatieruimte voor ruimtelijk werk van deelnemers aan de Kunstlijn. Er wordt een bonte mengeling van keramiek, beeldhouwkunst, figuratief en abstract werk getoond. Het werk is opgesteld in de tuin, in de theaterzaal en in de expositieruimte. Bezoekers krijgen hiermee een overzicht van wat door beeldhouwers en keramisten in Zuid-Kennemerland wordt gepresteerd.

U vindt verder een leestafel met documentatiemappen van deelnemende kunstenaars, zodat bezoekers nader kennis kunnen maken met het werk van de kunstenaars. Op basis van deze informatie kunt u besluiten om een of meer atelierbezoeken af te leggen.

De kunstlijn is geopend op zaterdag 2 en zondag 3 november van 11.00-17.00 uur. De foyer is gedurende dit weekend geopend. Op vrijdag 1 november vindt de opening plaats van de Kunstlijn, aanvang 17.00 uur.

Deelnemende kunstenaars zijn o.a.: Gerlach Baas, Peter van Borssum Waalkes, Wim Borst, Ceramics, Graziella Curreli, Fernande Daniëls Laas, Sjet Daverveldt, Lia den Dekker, Hélène van Dongen, Danny Drenth, Jan van Galen, Mieke de Groot, Guusje Hamelynck, Marion van Harreveld, Els Hoekstra, N. Kamberg, Lenie Kamstra, Erica de Kat Angelino, Leny Koper, Mathilde Loerts, Victorine Loomans, Andrew March, Anita Manshanden, Marianne Oppelaar, Herman den Otter, Chrystl Rijkeboer, Saskia Sluiter, Tipker, Liedeke Veninga, Cora Verhoog, Gemma van Vliet, Bas van Vlijmen, Els Wermenbol, Ruud Zweypfenning.

In het Raadhuis van Heemstede wordt op 2 en 3 november ook een tentoonstelling gehouden. Deelnemende kunstenaars zijn hier Erik Prins, Corine Bonsma, Ruth van Veenen, Cécile van Hanja en Eric de Nie.

Het Oude Slot

Ir. Lelylaan 6

2103 XP Heemstede

023-5470482

Meer info? Neem dan contact op met Juliska Kok (023 5470496, info@oudeslot.nl)