Gemeente Bodegraven

Leefbaarheidsplan Nieuwerbrug

Op de site van Gemeente Bodegraven, www.bodegraven.nl, is een concept van de Nota Leefbaarheid Nieuwerbrug geplaatst. De nota wordt van commentaar voorzien door ambtenaren en door het Kernteam Nieuwerbrug.

Ook is een overzicht met gemaakte opmerkingen tijdens de inspraakavond van 11 september 2002 op de site geplaatst. Daarnaast is aangegeven wat er met die opmerkingen is gedaan.

Indien u suggesties hebt voor aanpassingen, kunt u die voor 1 november 2002 doorgeven aan de leden van het kernteam Nieuwerbrug.

Aan de hand van de opmerkingen zal de nota door de Gemeente, in samenwerking met het Kernteam en ZOWIZO communicatie, worden bijgesteld. De definitieve versie zal officieel worden aangeboden aan het Kernteam en aan de gemeente Bodegraven.

Het Kernteam zal vervolgens een bewonersbijeenkomst organiseren om een en ander toe te lichten. Het is de bedoeling dat de nota daarna door de gemeenteraad wordt vastgesteld en dat het Kernteam Nieuwerbrug met de uitvoering van de actiepunten aan de gang gaat.