Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SMS marketingcampagnes nu ook via ASP

Mailitdirect.com nu ook de geschikt voor SMS campagnes


- Hoofddorp, 24 oktober 2002 - Mailitdirect, facillitator van E-mail marketingcampagnes heeft haar systeem verder uitgebreid. Vanaf heden is het ook mogelijk om SMS campagnes te verzorgen vanaf het Internet. De eerste campagne is reeds verzorgd voor de HP woelige woensdagen actie.
Net als bij het versturen van E-mails is het ook mogelijk om bij SMS campagnes de statistieken zeer nauwkeurig te meten. Het systeem meet onder andere of een SMS is aangekomen en geeft oorzaken aan wanneer een SMS bericht niet aangekomen of verzonden kan worden per ontvanger maar ook is het systeem in staat om verkeerde nummers er uit te filteren waardoor de database na iedere campagne schoner wordt en dus rijker. Het geheel gebeurt volledig geautomatiseerd, de gebruiker is in staat om met een beperkte kennis van computers de campagne geheel zelfstandig uit te voeren.

Nu ook statistieken per SMS
Daar waar Mailitdirect al langer realtime statistieken op het Internet aanbood voor E-mailcampagnes kunnen campagnemanagers nu ook via SMS de statistieken opvragen. Dit heeft een aantal zeer grote voordelen waaronder die op het gebied van salesondersteuning. Een sales persoon kan nu bij de klant realtime statistieken opvragen van gevoerde campagnes wat weer meer verkoop overtuiging meebrengt.

Quote Koos van der Weijde
Links en rechts om ons heen zien we SMS campagnes. Ze zijn populair en effectief waardoor het een logische stap is om ook deze vorm van Direct Marketing te faciliteren. Het ASP model dat wij hebben gerealiseerd is zeer kostenefficiënt en uniek van opzet.

Mailitdirect.com
Mailitdirect.com is een online facillitator van direct marketing campagnes via E-mail en SMS. Mailitdirect biedt ondernemingen de mogelijkheid om gerichte één-op-één communicatie in te zetten. Optimale gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide rapportage tools maken Mailitdirect tot een marketinginstrument dat uitblinkt in manageability en rendement. Diverse ondernemingen die gebruik maken van de dienstverlening van Mailitdirect zijn: HP / Compaq Computer B.V., Coca-Cola Nederland, HOTsms, ADSL metacrawler, Twigger e.a.. Voor meer informatie: www.mailitdirect.com

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht