Haaien voeren en zwemmen met dolfijnen in Zoo Tycoon: Marine Mania

In een jaar ruim 1 miljoen exemplaren van Zoo Tycoon verkocht

Schiphol-Rijk, 24 oktober 2002 - Microsoft Game Studios lanceert een nieuw Expansion Pack voor het succesvolle spel Microsoft Zoo Tycoon, getiteld 'Zoo Tycoon: Marine Mania'. Met deze uitbreiding kunnen spelers van Zoo Tycoon hun dierentuinen uitbreiden met indrukwekkende aquaria en zeedisplays. Sinds de lancering van Zoo Tycoon, in oktober 2001, zijn er wereldwijd ruim 1 miljoen exemplaren verkocht. Hiermee is Zoo Tycoon een van de best verkochte games van het afgelopen jaar.

Microsoft Zoo Tycoon: Marine Mania voegt opnieuw een groot aantal nieuwe dieren en onderdelen toe aan Zoo Tycoon, waarmee spelers hun dierentuinen kunnen uitbreiden. Met ruim 20 verschillende zeebewoners, waaronder dolfijnen, orka's, haaien, manta's en reuzenoctopussen kunnen prachtige aquaria worden gecreëerd. Spelers kunnen spannende attracties voor de bezoekers bouwen, zoals een haaientunnel, een orkashow of een boottocht. Bezoekers kunnen zelfs met de dolfijnen zwemmen.

Behalve de dieren zelf, biedt Zoo Tycoon: Marine Mania een groot aantal nieuwe bouwelementen en decorstukken om bassins mee te maken. Prachtige koraalriffen vormen de achtergrond voor een tropisch aquarium, terwijl verzonken schatten en scheepswrakken zorgen voor een avontuurlijke setting.

Net als in Zoo Tycoon en Zoo Tycoon: Dinosaur Digs, is het aan de speler om een succesvolle dierentuin te bouwen, die zo veel mogelijk bezoekers trekt. Maar er moet natuurlijk wel op gelet worden dat de dieren gelukkig en gezond blijven. Bij Marine Mania moet er bijvoorbeeld op gelet worden dat het water voortdurend op de juiste wijze gefilterd wordt en op de juiste temperatuur blijft.

Een leuk en interactief leerprogramma helpt spelers stap voor stap op weg in het spel, waarna tien verschillende scenario's zorgen voor uitdagingen en afwisseling.

Systeemeisen

· Zoo Tycoon vereist;

· Een PC met minimaal een 233MHz processor;
· Windows 98, Windows Me, Windows 2000 of Windows XP;
· 64 MB RAM geheugen, 128 MB RAM geheugen voor Windows XP;
· Minimaal 650 MB harde schijfruimte;

· Cd-romspeler;

· Super VGA video display met 600 x 800 resolutie;
· Microsoft muis of compatibel invoerapparaat.
Prijs en beschikbaarheid
Microsoft Zoo Tycoon: Marine Mania ligt vanaf 15 november in de winkel. De winkelprijs zal naar verwachting ¤29,95 zijn. Om dit Expansion Pack te kunnen gebruiken is een volledig versie van Microsoft Zoo Tycoon vereist.