Politie Midden- en West Brabant

Persbericht Woensdrecht

donderdag 24 oktober 2002

WOENSDRECHT
Aanrijding met gewonde
Een 16-jarige inwoonster van Putte is woensdagmiddag bij een aanrijding op de Antwerpsestraatweg in Hoogerheide zodanig gewond geraakt dat ze per ambulance moest worden overgebracht naar een ziekenhuis in Bergen op Zoom. De aanrijding ontstond doordat de bestuurder van een personenauto, een 19-jarige man eveneens uit Putte, in een slip raakte en daardoor op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terechtkwam.
Op dat moment reed daar een vrachtauto bestuurd door een 53-jarige man uit Oosterhout. Beide voertuigen kwamen hierdoor met elkaar in aanraking en raakte zodanig beschadigd dat ze moesten worden weggetakeld.

Bedrijfsinbraak
Woensdagnacht werd ingebroken in een bedrijf aan de Middenweg in Hoogerheide. De dader(s) verschafte zich de toegang door een deur te verbreken. Op dit moment vermist men een laptop.

Inbraak in supermarkt
Donderdagochtend werd ingebroken in een supermarkt aan de Huijbergseweg in Hoogerheide. De dader(s) is de winkel binnengekomen door met een steen een ruit in te gooien. In de winkel heeft men getracht enkele afgesloten lades te forceren. Dit is uiteindelijk niet gelukt. Of de daders iets buit gemaakt hebben is op dit moment nog niet bekend.