Korps: Brabant-Noord, plaats: Uden 24-10-2002 Persbericht district De Leijgraaf

VERDACHTE DIEFSTALLEN VERKEERSOVERTREDING TEGEN DE LAMP, Mariaheide

Woensdagavond is een 30-jarige Bosschenaar na een verkeersovertreding op de Huigenbosstraat in Mariaheide tegen de lamp gelopen.De man kreeg een stopteken vanwege een verkeersovertreding op de N265. Bij controle bleek dat de auto was voorzien van gestolen kentekenplaten, die op het Werfpad in `s-Hertogenbosch gestolen waren. Verder bleek dat de verdachte eerder die dag voor een bedrag van EUR 30,= bij een tankstation aan de Bosschebaan in Heesch had getankt zonder te betalen. De verdachte is voor nader onderzoek overgedragen aan de politie in Oss.

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Uden

Donderdagmorgenvroeg troffen agenten op de Heihoeksingel in Oss een personenauto tegen een boom aan zonder dat daar iemand bij aanwezig was. De auto bleek te zijn ontvreemd bij een woninginbraak aan de Heinsbergenstraat in Uden. Toen de meldkamer de eigenaar belde ontdekte de man dat er in zijn woning was ingebroken en dat met buitgemaakte autosleutels zijn auto was ontvreemd. Het is nog niet bekend of er verder nog iets werd ontvreemd.

AUTO-INBRAAK, Veghel

Van woensdag op donderdag is er ingebroken in een geparkeerde auto aan de Jan Pieters Zoon Coenstraat in Veghel. Uit het voertuig is o.a. een radio-cdspeler ontvreemd.