Korps: Brabant-Noord, plaats: Oss 24-10-2002 Persbericht district Maasland

AUTO GESTOLEN BIJ WONINGINBRAAK, Oss

Donderdagmorgenvroeg troffen agenten op de Heihoeksingel in Oss een personenauto tegen een boom aan zonder dat daar iemand bij aanwezig was. De auto bleek te zijn ontvreemd bij een woninginbraak aan de Heinsbergenstraat in Uden. Toen de meldkamer de eigenaar belde ontdekte de man dat er in zijn woning was ingebroken en dat met buitgemaakte autosleutels zijn auto was ontvreemd. Het is nog niet bekend of er verder nog iets werd ontvreemd.

ALCOHOL ACHTER HET STUUR, Oss

Van woensdag op donderdag is op de Kantsingel in Oss een 37-jarige automobilist uit die plaats betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en proces-verbaal is opgemaakt. Hetzelfde overkwam diezelfde nacht een 35-jarige Ossenaar op de Looveltlaan in Oss. Hij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal.

DIEFSTAL BEDRIJFSWAGEN, Oss

Woensdag is vanaf een bedrijfsparkeerterrein aan de Rijnstraat in Oss een gele Mercedes bedrijfswagen, type Sprinter, met het kenteken VN-ZX-24 ontvreemd.

SNELHEIDSCONTROLE, Geffen

Donderdagmorgen heeft de politie op verzoek van de bewoners op de Bergstraat in Geffen de maximum snelheid van 50 km/h gecontroleerd. Van de 51 gepasseerde voertuigen reden er zes te snel. De hoogste snelheid bedroeg 86 km/h.

MOTORRIJDER GEWOND BIJ AANRIJDING, Ravenstein

Donderdagmorgen is een 31-jarige motorrijder uit Velp (Gl) op de kruising Dorpenweg / Vingelenweg in Ravenstein gewond geraakt bij een aanrijding met een 20-jarige automobilist uit Grave. De automobilist had de motorrijder over het hoofd gezien waardoor een aanrijding ontstond. Het slachtoffer moest zich in het ziekenhuis laten behandelen. Beide voertuigen zijn total loss.