Korps: Brabant-Noord, plaats: Cuijk 24-10-2002 Persbericht district Land van Cuijk

SNELHEIDSCONTROLES, Sint Anthonis

Woensdagavond heeft de politie District Land van Cuijk in Sint Anthonis op de Boxmeerseweg, de Rijkevoort, de Walsert en de Sint Anthonisweg gecontroleerd op overtredingen van de maximum snelheid. In het totaal werden vijf bestuurders bekeurd. Vier automobilisten overtraden de max.snelheid van 80 km/h. De hoogst gemeten snelheid bedroeg 121 km/h. Een bromfietser reed 57 km/h, ook hij is bekeurd.

TERREINWAGEN ONTVREEMD, Mill

Van woensdag op donderdag is vanaf een oprit van een woning aan de Graafseweg in Mill een bordeauxrode Nissan Patrol met het kenteken VD-95-NK ontvreemd. In de auto lagen o.a. gereedschap en paardenspullen.

FIETSTER ZONDER LICHT BETROKKEN BIJ VERKEERSONGEVAL, Cuijk

Donderdagmorgen is een 15-jarige fietster uit Cuijk lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Beerseweg in Cuijk. Het meisje fietste zonder licht en werd daardoor te laat opgemerkt door een 22-jarige automobilist uit Cuijk. Laatstgenoemde kon door het natte wegdek niet meer tijdig remmen. Het meisje kwam ten val en liep gelukkig alleen een schaafwond op.

BEDRIJFSINBRAAK, Cuijk

Van woensdag op donderdag is ingebroken in een winkel voor drogisterijartikelen aan de Molenstraat in Cuijk. Uit het pand zijn enkele tientallen pakjes sigaretten en shag meegenomen.